NaslovnicaVijestiMourinho nudi Martiala i 60 miliona eura za zvijezdu Real Madrida

Mourinho nudi Martiala i 60 miliona eura za zvijezdu Real Madrida

Kako večeras pišu brojni engleski mediji, Manchester United je spreman ponuditi Anthonyja Martiala i čak 60 miliona eura za zvijezdu Real Madrida.

Mourinho nudi Martiala za Balea

U pitanju je navodno Gareth Bale, koji se još od prošlog ljeta povezuje sa odlaskom sa Santiago Bernabeuua, a predsjednik kluba Florentino Perez je navodno odredio cijenu od 100 miliona eura za Velšanina.

Unatoč tome što je u nekoliko navrata izjavio kako još uvijek računa na njega, trener ‘kraljevskog kluba’ Zinedine Zidane ga nije koristio u ključnim utakmicama ove sezone, a 28-godišnjak ne bi imao ništa protiv povratka u Premier ligu. S druge strane, u boljoj situaciji nije ni Anthony Martial, na kojeg Jose Mourinho ne računa u sljedećoj sezoni, te je spreman iskoristiti interes brojnih europskih klubova i zaraditi na Francuzu ovog ljeta.

22-godišnjak je propustio i današnju utakmicu protiv Watforda, iako je viđen na Old Traffordu tri sata prije početka utakmice. Ipak, Mourinho je izjavio kako Francuz nije uvršten na listu pozvanih igrača zbog navodne povrede koljena. Portugalski stručnjak je nakon pobjede od 1-0 rekao: “Povrijedio se na treningu u petak, a jučer nije mogao trenirati. Ne znam hoće li biti spreman za finale FA Kupa. Znam da se Romelu Lukaku vraća u utorak i vidjet ćemo, a Martiala ćemo morati čekati malo više, u pitanju je povreda koljena.”

[su_no1forfootball]

Francuski reprezentativac je na Old Trafford stigao iz Monaca u ljeto 2015. godine za 60 miliona eura i od tada je ukupno za klub odigrao 135 utakmica, postigao 36 golova i podijelio 26 asistencija.

Njegov agent Philippe Lamboley prije nekoliko mjeseci je priznao kako nije siguran da će njegov klijent ostati u Unitedu i sljedeće sezone izjavivši: “Ne mogu potvrditi kako će Martial ostati na Old Traffordu sljedeće sezone. Žao mi je, ali ne mogu ništa više reći u vezi toga. Njegov cilj je osvojiti FA Kup i završiti na drugom mjestu u ligi sa Manchester Unitedom, kako bi klub izborio učešće u Ligi prvaka.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!