NaslovnicaVijestiMourinho objasnio zašto Luke Shaw ne igra za United: Razlog zbog kojeg...

Mourinho objasnio zašto Luke Shaw ne igra za United: Razlog zbog kojeg bi Englez mogao biti na izlaznim vratima Old Trafforda

Mourinho objasnio zašto Luke Shaw ne igra za United. Razlog zbog kojeg bi Englez mogao biti na izlaznim vratima Old Trafforda. Vrijeme kada je Luke Shaw smatran jednim od najperspektivnijih igrača u engleskom nogometu izgleda zaista davno.

Mourinho objasnio

Manchester United je pobijedio u utrci za njegov prestižni potpis u lipnju 2014. godine, uz plaćanje velikih 27 milijuna funti kako bi ga odveli iz Southamptona.

Unatoč tome što je proglašen kao najperspektivniji igrač, Shaw se borio za redovnu minutažu pod vodstvom Louis van Gaala i Jose Mourinha.

[su_euro_soccer_bonus]

Naravno, 21-godišnjak je imao vrlo tešku ozljedu u rujnu 2015. godine, koja je usporila njegovo napredovanje i izbacila ga sa terena skoro 12 mjeseci.

No, nakon njegova oporavka, Shaw nije uspio da se vrati u prvu momčad i napravio je samo 15 nastupa za Crvene đavole ove sezone.

Lijevi bek nije učinio mnogo da uvjeri Jose Mourinha da bi ga trebao ubaciti u prvu momčad, a i kritiziran je javno od strane svog menadžera tvrdeći da nije bio u mogućnosti da igra protiv Swanseaja u studenom prošle godine.

Kako bi kvaliteta njihovog odnosa mogla biti u većoj sumnji, Mourinho je ispitivao da li se Shaw adekvatno zalaže za uspjeh na Old Traffordu nakon što ga je izostavio iz utakmice protiv West Broma u subotu.

Uspoređujući engleskog reprezentativca sa Ashley Youngom, Matteo Darmianom i Daley Blindom, Unitedov menadžer je imao ovo za reći o jednom od najskupljih tinejdžerskih pojačanja u svjetskom nogometu.

[su_bet365_200_bonus_mali]

“Ne mogu usporediti način na koji on trenira i na koji je predan treningu, fokusu, ambiciji. On je daleko zaostao”, rekao je Mourinho za BBC.

Mourinha su novinari također pitali da li očekuje više od reprezentativca Engleske, na što je on odgovorio: “Joe Hart je engleski reprezentativac i on je na posudbi u Italiji.”

Ove riječi bi trebale doći kao upozorenje za Shawa, koji nije igrao za United od remija protiv Bournemoutha prošlog mjeseca u kojoj je odigrao 70 minuta.

Također pročitajte: Pep Guardila troši 200 milijuna funti na tri igrača iz Premier lige

Mourinho će vjerojatno dodati nekoliko novih lica u svoju momčad na ljetnom prijelaznom roku, što pak znači da će neki od trenutnih igrača morati da odu u suprotnom smijeru.

Sa dva mjeseca preostalih ove sezone, Shawu ostaje sve manje vremena da promijeni percepciju u očima menadžera, koji želi izgraditi tim koji će biti dominantan u Engleskoj i Europi.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!