NaslovnicaVijestiMourinho objasnio zašto Mkhitaryan nije bio u početnoj postavi do sada

Mourinho objasnio zašto Mkhitaryan nije bio u početnoj postavi do sada

Mourinho objasnio zašto Mkhitaryan nije bio u početnoj postavi do sada. Nakon dolaska iz Borussije Dortmund za 26 milijuna funti, što bi trebalo značiti da Henrih Mkhitarjan bude redoviti starter u prvom timu u Manchester Unitedu.

Mourinho objasnio

Međutim, Armenijac se mora snalaziti s mjestom na klupi za obje utakmice Uniteda na početku sezone, protiv Leicestera i protiv Bournemoutha na otvaranju Premier lige.

Mjesto u početnih XI se činilo gotovo sigurnim za Mkhitaryana – pogotovo nakon impresivnih nastupa rijekom svoje tri utakmice za United u predsezoni protiv Wigana, Dortmunda i Galatasaraya.

Međutim, portugalski šef odlučio se za Jese Lingarda protiv Leicestera – koji je postigao gol u pobjedi od 2-1 i Juan Matu protiv Bournemoutha – koji je postigao gol tokom pobjede od 3-1.

[su_euro_soccer_bonus]

Mourinho je sada objasnio točno zašto Mkhitaryan nije uspio biti u početnoj postavi do sada.

“Mogućnosti,” odgovorio je Mourinho na pitanje o Mkhitaryanovom izostanku iz prve postave.

“Utakmicu protiv Leicestera sam pročitao i mislio sam da mi je potrebna brzina Jesse Lingarda.”

“I protiv Bournemoutha, mislio sam da su htjeli pritisnuti jako visoko, a igrač poput Mate bi mogao pronaći prostor iza linije i to bi moglo biti korisno za nas. Odlučio sam igrati i Rooneya u obje utakmice na toj poziciji blizu Zlatana i zbog toga nisam počeo sa Mikhyjem.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Posebni je također istaknuo kako, za razliku od nekih menadžera, on ne osjeća pritisak da dokaže navijačima da je napravio pravi izbor za potpisivanje određenog igrača.

On tvrdi da neće biti u iskušenju da igra Mkhitaryana, ako to ne odgovara timskim potrebama, ali tvrdi da će 27-godišnjak uskoro dobiti svoju priliku.

“Neki menadžeri kad kupe igrača i kada je to bila njihova odluka, prva stvar što misle je kako bi zaštitili sebe i svoje odluke”, dodao je Mourinho.

“Igrači koje kupuju moraju igrati cijelo vrijeme. Ja nisam takav. Prije mene dolazi momčad i ono što mislim da je najbolje za momčad.”

“U te dvije utakmice, Mata i Lingard su bili najbolje opcije za tim, prilagođen realnosti Premier lige, zato sam napravio svoju odluku.”

“No, Mkhitaryan je super nogometaš i on će dati puno mogućnosti ove sezone.”

Da li će Mkhitaryan napraviti svoj prvi početak u Premier ligi protiv Southamptona večeras, ostaje da se vidi. Jedno je sigurno, Mourinho neće biti u žurbi da ga stavi u prvu postavu.

Screenshot_80

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!