NaslovnicaVijestiManchester United dovodi prvo pojačanje za iduću sezonu za 75 milijuna eura

Manchester United dovodi prvo pojačanje za iduću sezonu za 75 milijuna eura

Diogo Costa, vratar portugalskog kluba Porta, karijeru bi trebao nastaviti u Manchester Unitedu koji je izrazio interes za njegove usluge.

Manchester United je spreman platiti otkupnu klauzulu od 75 milijuna eura kako bi osigurao njegov potpis.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Costa bi se tako pridružio sunarodnjacima Diogu Dalotu i Bruni Fernandesu, a trojac bi, osim što će igrati zajedno u portugalskoj reprezentaciji, iduće sezone trebao igrati u istoj momčadi.

Diogu Costi je ovo druga sezona u Portu, gdje igra kao starter. U ovoj sezoni je zabilježio 16 utakmica bez primljenog gola, obarajući tako vlastiti rekord iz prethodne sezone.

Obje sezone je završio sa identičnim brojem primljenih golova u ligi (22). Međutim, ovaj put njegov doprinos nije bio dovoljan da Porto ima najbolju obranu tamošnjeg prvenstva, budući da je to priznanje pripalo Benfici.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!