NaslovnicaVijestiMourinho odbio astronomsku ponudu iz Kine!

Mourinho odbio astronomsku ponudu iz Kine!

Portugalski nogometni stručnjak, menadžer Manchester Uniteda, Jose Mourinho, otkrio je kako je odbio astronomsku ponudu iz Kine.

ponudu

Kineski klubovi nastavljaju zabrinjavaju europske velikane. Njihov prijelazni rok traje do kraja veljače, a basnoslnove ponude mame nogometaše. Nisu samo igrači bili na cijeni, već i menadžeri, pa je među njima bio i sadašnji trener Manchester Uniteda Jose Mourinho.

“Odbio sam veliku ponudu da odem u Kinu, ali ne kritikujem ljude koji se odluče na taj potez. To je njihov izbor, njihov život. Samo oni mogu odlučiti što žele u budućnosti, drugi menadžeri u Premier ligi su ih kritizirali, ali ja nisam takav”, kaže Mourinho za GQ.

Portugalski stručnjak je uspio kaže “ne”, ali se plaši da bi sve više nogometaša moglo otići tamo.

“Naravno da sam zabrinut, jer oni mogu ponuditi ugovore koje je nemoguće ponuditi u Europi. Ipak, na kraju je igrač taj koji želi otići i možda takvog igrača ne treba zadržavati. Zamislite da ste nogometaš od 24 ili 25 godina koji hoće da ide. Sa 24, 25? U redu, doviđenja, budi sretan.”

“Igrač koji ima 31, 32 godine i ode, da bi se vratio sa uvećanim bankovnim saldom, to je ok. Ali, kada si mlad i imaš šansu igrati u najjačim natjecanjima i pored toga želiš ići, onda je možda i bolje da odeš”, zaključio je Mourinho.

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!