NaslovnicaVijestiMourinho opet podbada Wengera

Mourinho opet podbada Wengera

Mourinho je prošle subote zadržao niz bez poraza protiv Wengera u takmičarskim utakmicama, a ta utakmica je bila praćena nizom incidenata zbog čega je isključen Paulista, a kasnije suspendovan i Costa.

Mourinho opet
Mourinho opet

“Mislim da u ovoj državi samo jedan menadžer nije pod pritiskom. Steve McClaren je pod pritiskom, ja sam pod pritiskom, Brendan Rodgers je pod pritiskom, kao i Manuel Pellegrini. Svi smo mi pod pritiskom i ne možemo gubiti, odnosno biti ispod očekivanja, i moramo ostvariti zadane ciljeve”, rekao je Portugalac.

“Suosjećam sa svima njima i vjerujem da oni isto suosjećaju za mene, jer je ovo težak posao. Ipak, postoji jedan koji zbog meni nepoznatih razloga nije pod pritiskom. To je dobro za njega.”

Upitan da imenuje tog menadžera, Mourinho je rekao: “Znate vi o kome pričam. On može pričati o sudijama prije i poslije utakmice, može se naguravati s ljudima na terenu, može plakati ujutro i poslijepodne, ali zbog toga ne bude kažnjen. Može i ništa ne osvojiti a zadržat će posao. On je kralj i to što ima je privilegija.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!