NaslovnicaVijestiMourinho otkrio glavni razlog svog putovanja u Hrvatsku

Mourinho otkrio glavni razlog svog putovanja u Hrvatsku

Mourinho otkrio glavni razlog svog putovanja u Hrvatsku. Jose Mourinho nije baš tip menadžera koji digne noge u zrak, kada su svi njegovi igrači otišli da igraju internacionalne utakmice.

Mourinho otkrio

Iako njegova ekipa ulazi u mjesec teških utakmica, Mourinho je odlučio iskoristiti malo slobodnog vremena i putovati u Hrvatsku.

Zašto? Pa, prema britanskim tabloidima ranije ovog mjeseca, Mourinho želi da baci oko na Ivana Perišića i potencijalno otvori komunikaciju u vezi mogućeg ljetnog transfera.

Perišić možda nije bio jedini kojeg je Mourinho želio promatrati, tu je također Barcelonin Ivan Rakitić, drugo ime povezano sa Old Traffordom.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Doista, portugalski šef je viđen na tribinama Maksimira, gdje je Hrvatska pobijedila Ukrajinu sa 1-0.

Međutim, on je negirao da je došao da gleda bilo kakve potencijalne mete za transfer.

Naime, Mourinho je objasnio da je on zapravo posjetio Hrvatsku kako bi se družio sa nekim prijateljima i izvukao iz vrlo loše engleskog tradicionalnog vremena.

Christian Fuchs objasnio što su točno igrači Leicestera uradili da bi Ranieri dobio otkaz

“Nemam skrivene namjere, samo sam došao uživati u svojim slobodnim danima i posjetiti neke prijatelje, kao što su Predrag Mijatović i Davor Šuker”, rekao je Mourinho za HNTV.

“Znam da svatko vjeruje da sam došao gledati neke igrače, ali u nogometu danas ne morate putovati okolo da bi vidjeli te igrače, znam ih sve vrlo dobro.”

[su_euro_soccer_bonus]

“Došao sam kao osoba koja želi da se opusti i uživa u lijepom vremenu, za razliku od kišnog vremena u Manchesteru …”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!