NaslovnicaVijestiMourinho otkrio koliko planira ostati u Unitedu

Mourinho otkrio koliko planira ostati u Unitedu

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho planira ostati u engleskom velikanu još 15 godina i ostavi trag kao što je legendarni Sir Alex Ferguson.

ostati

Portugalac je prošlog ljeta stigao na Old Trafford i već u prvoj sezoni osvojio tri trofeja – Ligu Europe, Liga kup i Community Shield.

“Spreman sam za takav pothvat, da budem još 15 godina u Manchesteru, želim ostati toliko. Zašto ne?”, Rekao je 54-godišnji Mourinho za ESPN.

[su_no1forfootball]

Mourinho je došao u Manchester kao nasljednik neuspješnih menadžera Davida Moyesa i Louisa van Gaala koji su došli nakon 27-godišnje ere Fergusona.

Transfer glasine: Thomas Muller se seli u Englesku, United pobjedio Barcu u utrci za veznjaka, Neymar prihvatio ponudu PSG-a

Mourinho dovodi još dva pojačanja: Jedno od njih će biti iz Barcelone?

Bivši prvak svijeta traži novi klub preko društvene mreže!

“Karijera Fergusona je jedinstvena. Mislim da nitko ne može je dostigne i vodi isti klub toliko godina, pa čak ni biti u istoj ligi. Poslednji sa sličnom pričom je Arsene Wenger, ali toga u modernom nogometu više nema. Ako imaš uspjeh ostaješ , inače ideš “, poručio je Mourinho.

Gdje god da je radio Mourinho je osvajao titule i bilježio uspjehe, tako je bilo u Portu, Chelseaju u dva navrata, Interu, Real Madridu, au prvoj sezoni na Old Traffordu je nagovijestio isti epilog.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!