NaslovnicaVijestiMourinho otkrio što je rekao igračima na poluvremenu sinoćnje utakmice

Mourinho otkrio što je rekao igračima na poluvremenu sinoćnje utakmice

Sinoć je odigrana posljednja utakmica 29. kola Premier lige između Crystal Palacea i Manchester Uniteda, a gosti su u dramatičnoj završnici uspjeli preokrenuti rezultat i osvojiti sva tri boda.

Mourinho otkrio što je rekao igračima

Crystal Palace je poveo već u 11. minuti golom Androsa Townsenda na asistenciju Christiana Bentekea, da bi početkom drugog poluvremena, u 48. minuti za 2-0 gol postigao Patrick van Aanholt.

Nakon tog gola, ‘Crveni vragovi’ su ubacili u brzinu više, te je Chris Smalling sedam minuta kasnije smanjio rezultat na 2-1, a Romelu Lukaku je postigao gol za izjednačenje u 76. minuti. Za veliki spas Josea Mourinha i vrlo tri bitna boda u borbi za drugo mjesto, gol je postigao novi igrač Uniteda Nemanja Matić u sudijskoj nadoknadi vremena.

Mourinho je nakon utakmice otkrio što je rekao svojim igračima u svlačionici na poluvremenu: “Ne mogu vam reći pola stvari koje sam rekao timu na poluvremenu, jer bi bilo mnogo cenzura na tv-u. Bilo je nekoliko oštrih riječi koje su se odnosile na njihov stav i intenzitet igre.

[su_no1forfootball]

O utakmici i o tri osvojena boda on je rekao: “Ovo je bila fantastična utakmica za navijače, a teška za mene jer je moj tim napravio toliko grešaka. Imali smo nevjerovatan stav i igrali vrlo kvalitetan nogomet u drugom poluvremenu, ali napravili smo toliko defanzivnih grešaka, a ne govorim samo o defanzivcima, već o timu općenito. Ne sviđa mi se kad moji timovi gube organizaciju kao mi sinoć, ali to je bio nevjerovatan povratak i vrlo bitna pobjeda za nas jer sada, devet kola prije kraja imamo devet bodova prednosti ispred petog mjesta, što nije ništa posebno, ali je u redu.”

Portugalski stručnjak je također pohvalio nastup domaćeg tima, izjavivši kako je njihov trener Roy Hodgson učinio sve kako treba, iako nisu dobili nikakvu nagradu za to.

“Moram reći da je Roy imao fantastičan, vrlo agresivan plan sa dva velika, snažna napadača koji stvaraju probleme nakon centaršuteva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!