Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Mourinho otkrio tužnu priču o Essienu u Real Madridu

Mourinho otkrio tužnu priču o Essienu u Real Madridu. Jose Mourinho je stvorio puno prijatelja u nogometu, ali za svaku osobu koju pamti posebno, čini se da postoji barem jedan suprotno.

Mourinho otkrio

Eden Hazard, Iker Casillas i Bastian schweinsteiger će biti dio druge skupine, svi oni su imali problema sa Mourinhom tijekom desetljeća u menadžerskom poslu.

Ali postoje neki koji su uspjeli osvojiti portugalčevo srce. Jedan od njih je Michael Essien, kojeg je Mourinho slavno doveo u Chelsea 2005. godine prije nego što mu je dao priliku u Real Madridu sedam godina kasnije.

[su_euro_soccer_bonus]

Ganac je zapamćen po svojim borbenim nastupima u centralnom veznom redu, kao i njegovim spektakularnim dalekometnim udarcima, od kojih su najpoznatiji protiv Arsenala 2006. i Barcelone 2009. godine.

Za Mourinha, čini se da mu je najjasnije sjećanje na Essiena bilo jako tužno. On je došao u njegovo vrijeme u Real Madridu i bio je uključen u njegov 30. rođendan. Govoreći u biografiji: Izbliza i osobno, otkriva da je u tom trenutku shvatio koliko Real Madridovoj momčadi nedostaje timski duh.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Knjiga, koju je napisao Rob Beasley, kaže: “To je bio rođendan Realovog igrača Essiena, njegov 30-ti, zvijezda Chelseaja na posudbi u Realu je pozvao sve svoje kolege na njegov party. Samo nekolicina se pojavila i Mourinho je morao da utješi igrača.”

“On je rekao Essienu da to nije ništa osobno; nije da ga suigrači nisu voljeli, nažalost, to čak nije bilo zato što su imali pametnijeg posla. Mourinho je rekao da je to bilo zato što su bili zainteresovaniji za sebe nego za druge.”

Oznake:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?