NaslovnicaVijestiMourinho planira donijeti šokantnu odluku u vezi Henrikh Mkhitaryana

Mourinho planira donijeti šokantnu odluku u vezi Henrikh Mkhitaryana

Mourinho planira donijeti šokantnu odluku u vezi Henrikh Mkhitaryana. Henrikh Mhitarjan nije mogao ni poželjeti lošiji start u Manchester Unitedovoj karijeri.

Mourinho planira

Od dolaska u Crvene vragove za 26 milijuna funti u ljetnom prijelaznom roku, Armenac je napravio samo jedan start u Premier ligi i na tri utakmice je ušao kao zamjena.

Ozljede sigurno nisu pomogle, ali brzo je postalo jasno da Jose Mourinho nije veliki obožavatelj Mkhitaryana.

Portugalski trener je izjavio prošlog tjedna da se Mkhitaryan oporavio od ozljede bedra, ali nije nastupao protiv Fenerbahcea u Europa ligi, niti Chelseaja u nedelju.

[su_euro_soccer_bonus]

“Bio je povrijeđen i to već duže vrijeme”, rekao je Mourinho za MUTV. “Sada, on više nije ozlijeđen.”

“On trenira sa momčadi bez ikakvog ograničenja. Ne mogu potvrditi da li je spreman za sutra ili ne, ali on je u formi i sada je vrijeme za njega da se vrati na razinu za koju znamo da može postići.”

Svježe informacije izvukao je The Sun u vezi budućnosti Mkhitaryana u Unitedu, a to je da se Mourinho već sprema da ga proda u siječnju.

27-godišnjak nije impresionirao na Old Traffordu, a Mourinho planira smanjiti svoje gubitke.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Mkhitaryanov odlazak će doći kao šok za mnoge, ali nijednom više nego kao bivšem veznjaku Uniteda, Owenu Hargreavesu, koji je ogorčen situacijom krilnog igrača u Manchesteru.

“On treba da igra, ne mogu vjerovati da on ne nije dobio šansu u početnoj postavi.”

“Imao je spor start u Dortmundu također i opet je bio igrač godine prošle sezone. Dao je 23 gola i 32 asistencije, što je nevjerojatna brojka.”

“To nije bilo u lošoj ligi protiv malih timova i ne mogu se sjetiti da neko može postaviti tolike brojke, osim Messija i Ronalda. On je vrhunski igrač, a još uvijek mu nismo dali šansu u Unitedu. Stvarno sramota.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!