NaslovnicaVijestiMourinho pomogao Unitedu da obori novi ponižavajući rekord

Mourinho pomogao Unitedu da obori novi ponižavajući rekord

Mourinho pomogao Unitedu da obori novi ponižavajući rekord. Jose Mourinho je vjerojatno mislio da će vodstvo Manchester Uniteda biti kao šetnja u parku nakon potpisivanja Paul Pogbe i Zlatana Ibrahimovića, prije nego što je pobijedio u prve četiri utakmice sa Crvenim vragovima.

Mourinho pomogao

Međutim, nakon događaja u proteklih pet dana, portugalski trener mora odmah shvatiti veličinu posla sa kojom se suočava kako bi pomogao Unitedu da se vrati na vrh engleskog i europskog nogometa.

Mourinhovi igrači su nadmašeni od strane Pep Guardiolinih prošlog vikenda, ali taj rezultat je bio daleko manje neugodan nego sinoćnji poraz od Feyenoorda u Europa ligi (1-0).

U domovini svog bivšeg menadžera, Unitedov nastup je bio vrlo loš.

Izgledali su tromo, borili se za stvaranje bilo kakve značajne prilige kako bi postigli gol i nisu zaslužili ništa iz ove utakmice nakon takve igre.

Mourinho je također pomogao Unitedu da obori neželjeni rekord u tom procesu.

Po prvi put u povijesti, prema Opta, Crveni vragovi su izgubili četiri uzastopna europska gostovanja u nizu.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Ovaj niz je započeo pod vodstvom Luis van Gaala u prosincu prošle godine kada je United pretrpio poraz od 3-2 protiv Wolfsburga na Volkswagen Areni.

Premier ligaški divovi su potom ispali u Europa ligu, iz Lige prvaka, a zatim izgubili jednim od najvažnijih ponižavajućih poraza u svojoj novijoj povijesti, poraz protiv Midtjylland.

United je napredovao u sljedeći krug Europa lige nakon što su pobijedili danske divove sa 5-1 na Old Traffordu.

Zatim ih je njihov gorki suparnik, Liverpool, pobijedio na Anfieldu sa 2-0.

Do poraza u Nizozemskoj sinoć, United je sada postavio novi rekord.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!