NaslovnicaVijestiMOURINHO POSLAO PONUDU OD 60 MILIJUNA EURA: Igrač odbio nakon što je...

MOURINHO POSLAO PONUDU OD 60 MILIJUNA EURA: Igrač odbio nakon što je rekao da želi transfer u Chelsea!

Mourinho poslao ponudu od 60 milijuna eura. Igrač odbio nakon što je rekao da želi transfer u Chelsea! Mateo Kovačić je navodno spreman prihvatiti transfer u Chelsea nakon što je skrenuo glavu na prelazak u Manchester United.

Mourinho poslao

Marca je izvijestila da je Jose Mourinho ranije ovog tjedna poslao ponudu od 60 milijuna eura za hrvatskog veznog igrača koja je prihvaćena od strane Real Madrida – samo da bi igrač odbio tu ponudu da ode na Old Trafford, jer strahuje nad stilom nogometa u Unitedu.

Ali Unitedov gubitak bi mogao biti Chelseajev dobitak sa Calciomercatom koji je izvijestio kako je Kovačić spreman preseliti se u Premier ligu, a Plavci su njegovi primarni izbor.

[su_bet365_100bonus]

Novi menadžer Plavaca, Maurizio Sarri je zauzet oblikovanjem svog igračkog osoblja uoči nove sezone – ali sada ima manje od jednog tjedna da dovrši momčad koja bi mogla igrati barem do siječnja.

Talijan je do sada uspio potpisati samo Jorginha i Rob Greena – ali napori za jačanje njegove obrane i napada do sada su bili kratki, sa dogovorima za Daniela Ruganija i Gonzala Higuaina koji se još nisu dogodili.

Naknada od 55 milijuna vjerojanto neće odgurati Chelseaja od dogovora za Kovačića.

[su_bet365_koeficijenti]

Hrvatski reprezentativac je navodno otvoren za odlazak iz Reala nakon što je to priopćio i medijima, nakon što se borio za minutažu od svog dolaska iz Intera 2014. godine – i dok se čini da United nije u njegovim planovima, možda se preseli u London.

Kovačić možda neće biti jedino novo pojačanje Plavaca ovog tjedna, a novine u petak sugeriraju da bi Plavci mogli biti na pragu dovođenja Crystal Palacovog Wilfrieda Zahe.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!