NaslovnicaVijestiMOURINHO POSLAO ZAHTJEV ODBORU UNITEDA: Dovedite mi ga prije nego što to...

MOURINHO POSLAO ZAHTJEV ODBORU UNITEDA: Dovedite mi ga prije nego što to Real Madrid uradi!

Mourinho poslao zahtjev odboru Uniteda! Dovedite mi ga prije nego što to Real Madrid uradi! Menadžer Mancheter Uniteda Jose Mourinho je naredio svom klubu da pobijedi Real Madrida u transferu Paulo Dybale.

Mourinho poslao zahtjev

Argentinski internacionalac je povezan sa Crvenim đavolima u nekoliko navrata u posljednje vrijeme i mogao bi biti dostupan u bliskoj budućnosti.

Sa ljetnim potpisivanjem Cristiana Ronalda, Dybala se suočava sa manjom sigurnošću da će redovito igrati u prvoj postavi Massimiliana Allegrija, gdje su vrhunski klubovi sada upozoreni.

Don Balon je povezao bivšeg igrača Palerma sa Real Madridom, jer je njegov novi menadžer Santiago Solari veliki obožavatelj Dybale.

Međutim, čini se da predsjednik kluba Florentino Perez nije siguran u transfer, jer je Real već imao napadčke opcije kao što je Isco, koji bi mogao biti jednako dobar, ako ne i bolji.

Shvatili smo da je United upozoren također, a Mourinho je veliki obožavatelj Dybale i željan je potruditi se da ga dovede kao zamjenu za Alexis Sancheza koji se muči u timu otkako je došao.

Portugalsku taktičar je uputio šefovima jasnu poruku da ga moraju dovesti prije nego što to Real Madrid uradi, a giganti Preimer lige su sada u dobroj poziciji da to i urade.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!