NaslovnicaVijestiMourinho potvrdio: Schweinsteiger ostaje u Manchester Unitedu

Mourinho potvrdio: Schweinsteiger ostaje u Manchester Unitedu

Manchester United je slavio u 1/16 finalu FA kupa protiv Wigana rezultatom 4-0. Pogotke za ‘đavole’ postigli su Fellaini, Smalling, Mkhitaryan i Schweinsteiger koji je nakon dugo vremena dobio priliku u timu Josea Mourinha koji se odlučio da će njemački nogometaš ostati u timu Manchester Uniteda. Trener Uniteda, Jose Mourinho potvrdio je da će Bastian Schweinsteiger ostati u klubu.

Mourinho potvrdio

“Da, Schweinsteiger ostaje u klubu i bit će prijavljen za Europsku ligu jer nam se oslobodio prostor odlaskom Depaya i Schneiderlina. Današnjih 90 minuta mu je vjerojatno bilo teško za odraditi jer se nakon 65,70 minute mučio. Ako je bio veliki profesionalac kada nije igrao, sada će s minutama biti još i veći,” rekao je Jose Mourinho.

Portugalski stručnjak svjestan je da je osvajanje Premiershipa gotovo nemoguća misija.

“Realno, mislim da nam je gotovo nemoguća misija osvojiti Premier ligu, ali ne mislim na to, mislim samo na sljedeću utakmicu, a ona nam nije nemoguća misija.”

“U Liga kupu imamo 50% šanse za osvajanje, u FA kupu smo među 16 momčadi, u Europskoj ligi među 32 najbolje tako da nas čeka puno utakmica. A raspored je smiješan.”

“Pa evo, Watford je igrao danas i već u utorak igraju drugu utakmicu, za samo dva dana. Liverpool će do kraja sezone odigrati 16 utakmica, a mi smo u ludoj situaciji. Southampton će prije finala imati 15 dana odmora, a nas čekaju dvije utakmice protiv St. Etiennea i FA kup.”

Odlazi li Wayne Rooney iz kluba?

“Jedini igrač za kojeg sam ja svjestan da postoji mogućnost da napusti klub je Ashley Young. Čekamo 31. siječanj da vidimo što će biti. Ne želim da nas Ashley napusti, ali postoji mogućnost i zbog toga on nije igrao,” završio je Mourinho.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!