NaslovnicaVijestiMOURINHO POTVRDIO: Sedam zvijezda Manchester Uniteda propušta početak sljedeće sezone!

MOURINHO POTVRDIO: Sedam zvijezda Manchester Uniteda propušta početak sljedeće sezone!

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho potvrdio je kako će sedam igrača njegovog tima, koji su igrali u polufinalnim utakmicama Svjetskog prvenstva, propustiti početak sljedeće sezone u Premier ligi.

Sedam zvijezda Uniteda propušta početak sezone

Među tih sedam igrača nalaze se Marouane Fellaini i Romelu Lukaku, koji su imali bitne uloge u reprezentaciji Belgije, koja je jučer slavila protiv Engleske rezultatom 2-0, te osvojila treće mjesto na prvenstvu.

[su_bet365_100bonus]

Upravo u timu Engleske se nalaze još četvorica Unitedovih igrača, a riječ je o Philu Jonesu, Ashleyu Youngu, Jesseu Lingardu i Marcusu Rashfordu, dok je preostali sedmi igrač Francuz Paul Pogba, koji trenutno igra finale Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske.

Mourinho priznaje kako će svima njima dati najmanje tri tjedna odmora, kako bi se u potpunosti oporavili. On je u intervjuu za ruski RT rekao: “Većina velikih klubova će biti bez nekih igrača, jer ne možemo započeti Premier ligu sa igračima koji su igrali na Svjetskom prvenstvu, što je velika šteta za najvažniju ligu u Europi. Moji igraći će dobiti tri tjedna odmora, što mislim da je minimalno koliko im je potrebno da se odmore i pripreme za novu sezonu. Kada bi se vratili odmah u akciju, to bi značilo da bi bili tu za prvu utakmicu u sezoni, ali bi na taj način riskirali njihov gubitak na tri ili četiri mjeseca u slučaju povrede. Dakle, odmorit će tri tjedna, što znači da će se vratiti u tjednu kad počinje Premier liga i neće igrati u prvom kolu.”

[su_casino]

Mourinho je kritizirao i vodstvo Premier lige zbog rasporeda, s obzirom da njegov tim prvo kolo igra 10. augusta protiv Leicester Cityja: “Mislim da je teško shvatiti zašto se Premier liga vraća tako brzo, kada je mogla započeti tjedan dana kasnije kako bi se svi pripremili. Community Shield će vjerovatno igrati drugi timovi Chelseaja i Manchester Cityja, tako da tu utakmicu neću ni gledati, neću gubiti vrijeme. Mislim i da većina navijača razmišlja na isti način. Zatim će isto biti i u prvom kolu Premier lige. Ukoliko Pep, Jurgen i Mauricio ne razmišljaju drugačije od mene, igrači koji su igrali u polufinalu Svjetskog prvenstva neće započeti te utakmice.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!