NaslovnicaVijestiJose Mourinho prodaje jednu, a dovodi dvije zvijezde!

Jose Mourinho prodaje jednu, a dovodi dvije zvijezde!

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho navodno je spreman dopustiti Paulu Pogbi ovog ljeta da mu pomogne ostvariti dvostruki transfer Marco Verrattija i Marquinhosa iz PSG-a.

Jose Mourinho prodaje

Prema Daily Mirroru, Mourinho razmišlja o korištenju Pogbe u brojnim potencijalnim zamjenskim dogovorima, uključujući i jedan sa Real Madridom kako bi doveo Toni Kroosa u Manchester United.

Raphael Varane i Alex Sandro su spomenuti od strane Mirrora kao glavni ciljevi Mourinha, no napad na duo PSG-a bi također moglo biti na dnevnom redu Portugalca.

CaughtOffside je saznao da za Manchester Unitedov interes za Verrattija, kao opciju u veznom redu, dok je Mourinho uputio svom odboru da isporuče ovaj ambiciozni transfer.

[su_no1forfootball]

Talijanski reprezentativac je jedan od najboljih svjetskih igrača na svojoj poziciji i izgleda bolje nego Pogba u Manchester Unitedovom veznom redu, iako će PSG zasigurno biti pod pritiskom da proda i da će učiniti sve što je u njihovoj moći da zadrži takvo veliko ime.

Ipak, rano ispadanje PSG-a iz Lige prvaka moglo bi značiti da če 25-godišnjaku biti primamljive ove ponude, ako doista želi da ispuni svoj potencijal.

[su_live_koeficijenti]

Manchester United nije daleko od izgradnje jedne dobre ekipe koja je sposobna da osvoji Premier ligu i Ligu prvaka, unatoč njihovim mukama ove sezone, sa osjećajem da bi im samo još nekoliko pojačanja bilo dovoljno za sastavljanje istinske svjetske klase sa najboljima u Europi.

Obrana je još jedno područje koje po mišljenju Jose Mourinha treba pojačati i Marquinhos bi mogao biti drugi idealni kandidat u tom odjelu nakon što je impresionirao na Parku Prinčeva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!