NaslovnicaVijestiMourinho pronašao uzrok poraza; Guardiola: "Isto to je pričao i prošle godine"

Mourinho pronašao uzrok poraza; Guardiola: “Isto to je pričao i prošle godine”

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho nezadovoljan je suđenjem na današnjem derbiju protiv gradskog rivala Manchester Cityja, te smatra da je to uzrok poraza, i dodaje da je njegova momčad primila dva neočekivana gola, kao i da je borba za titulu “najvjerojatnije završena”.

uzrok poraza

“Žao mi je suca Michaela Olivera, jer je danas jako dobro odsudio, ali je napravio veliku pogrešku.Uticao je na rezultat, jer nije dosudio čist kazneni udarac nad Anderom Herrerom. Bilo bi 2:2 na 20 minuta do kraja utakmice” rekao je Mourinho za BBC.

“Kao i prošle sezone, bio je penal koji je napravio Claudio Bravo nad Rooneyem, tako je i ove sezone”, dodao je on.

Manchester United je izgubio 2:1 od Cityja u derbiju Premier lige, a sada imaju 11 bodova manje od gradskog rivala.

[su_premierleague]

“Borba za naslov vjerojatno je gotova. City je jako dobar tim, sreća je na njihovoj strani, čak su i “bogovi nogometa” uz njih”, rekao je Mourinho..

Rekao je da nije očekivao da će njegov tim primiti dva gola nakon slabe reakcije obrane.

“Primili smo dva “glupa” gola. Nismo očekivali da ćemo primiti takve golove. City ima svoje kvalitete, i pokazao je to. Imali su veliki posjed, ali smo zadržali njihovu kreaciju pod kontrolom”, rekao je trener Uniteda.

Upitan je li njegov tim učinio dovoljno za pobjedu, Mourinho je rekao da ovisi o tome iz kojeg se ugla gleda situacija.

Pada Pogbin rekord?! United plaća 108 milijuna eura za veznjaka!

Antoine Griezmann odbio Manchester United zbog ponude drugog kluba

“Imali su puno više posjeda i veću kontrolu nad utakmicom baš iz tog razloga, ali mislim da su se moji igrači dostojno borili. Bez ikakve analize ovaj meč je bio sačinjen od incidenata, a nedosuđeni penal je bio veliki incident”, zaključio je Mourinho.

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola rekao je da je njegova momčad na gostovanje došla igrati nogomet, što po njegovim riječima pokazuje i statistika, kao i da su Mourinhove priče o sucima i penalu bile iste prošle godine.

“Prošla je sezona bila ista – pobijedili smo ovdje, a takođe su suci su bili krivi. Tako je i danas. Jučer je također pričao o sucima. Mi smo iskrena momčad. Imali smo 75 posto posjeda lopte, što znači da smo došli ovdje igrati nogomet. Došli smo ovdje i to smo učinili “, rekao je Guardiola.

Rekao je da se prvenstvo ne može završiti u prosincu, iako njegov tim ima 11 bodova više od prvog sljedbenika i ujedno današnjeg suparnika.

[su_cashout]

“Ova pobjeda nam puno znači, pogotovo zbog načina na koji smo igrali i podizali samopouzdanje. Za tri dana smo domaćin Swanseaju, gdje nas očekuju brojni problemi. Prosinac je i nemoguće je da prvenstvo bude gotovo, ali smo u dobroj situaciji” rekao je Guardiola.

Španjolski trener rekao je da je uvijek vjerovao u svoj stil igre, iako su ga mnogi osporavali i rekli da je to nemoguće igrati u Engleskoj.

“Mnogi su rekli da ne možemo igrati u Engleskoj, kao što je igrala moja Barcelona, ​​ali očito je moguće i pokazali smo to. Znao sam to prošle godine. Uvijek sam vjerovao da to možemo i to sada konstantno pokazujemo. Svatko može igrati kako god želi, zato je nogomet tako lijep. Sretan što moj tim ide na Stamford Bridge i ovdje na Old Trafford i pobjeđuje na ovakav način”, rekao je Guardiola.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!