NaslovnicaVijestiMourinho pronašao zamjenu za De Geu: Spreman je platiti 85 milijuna funti...

Mourinho pronašao zamjenu za De Geu: Spreman je platiti 85 milijuna funti da dovede novog vratara

Mourinho pronašao zamjenu za De Geu. Spreman je platiti 85 milijuna funti da dovede novog vratara. Gubitak Davida de Gee bi došao kao ogroman udarac Manchester Unitedu, ali Jose Mourinho je navodno spreman pustiti ga da ode, ako Španjolac tako želi.

Mourinho pronašao

Prema španjolskoj Marci, Portugalac je svojim igračima jasno pokazao da neće nikoga držati u timu protiv njihove volje.

Real Madrid je taj koji još jednom želi da napravi taj potez sa De Geom, pokušali su ga dovesti u 2015 i 2016, ljetnim prijelaznim rokovima.

Zbog raznih razloga, uključujući miješanje papira, Španjolac nije mogao otići.

[su_euro_soccer_bonus]

Svi znakovi upućuju na njegov odlazak u ljeto. Pored Marcinih tvrdnji, da ne spominjem komentare De Gee u veljači, on je stavio svoju 3.85 milijuna vrijednu vilu na prodaju.

Kao odgovor na pitanje da li će se pridružiti Real Madridu, De Gea je rekao: “Nitko ne zna što će se desiti u budućnosti. Budućnost je budućnost. Vrlo sam sretan u Unitedu, to je sjajan klub.”

“Uživam u svom nogometu u Engleskoj, neću razgovarati o tome. O toj temi neću više govoriti, a sada sam trenutno usredotočen na svoj klub.”

Umjesto da se riješi glasina o ljetnom transferu u Real Madrid, De Gea ih je potaknuo inzistiranjem da je sve moguće u budućnosti.

Mourinho se neizbježno priprema za najgore traženjem potencijalnih zamjena.

Prema Manchester Evening News, agent Jan Oblaka je bio u Manchesteru ranije ovog tjedna kako bi razgovarao o ljetnom transferu na Old Trafford.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Zvijezda Atletico Madrida ima mamutnu klauzulu od 85 milijuna funti, ali Mourinho neće oklijevati da potroši taj novac ukoliko izgubi vratara svijetske klase.

Izvor blizak Oblaku je nedavno rekao kako će igranje za United biti čast i da se sve može dogoditi ako se De Gea pridruži Realu.

“Mislim da je za svakog igrača čast doći u Veliku Britaniju i igrati za takve klubove. Ako se De Gea vrati u Španjolsku, sve je moguće.”

>> Jose Mourinho pravi remont u Manchester Unitedu: Dvojici ključnih igrača rečeno da napuste Old Trafford

Gianluigi Donnarumma iz AC Milana je još jedan vratar na Mourinhovom radaru, premda da 18-godišnjak vjerojatno košta čak i više od Oblaka.

Ono što je očigledno je da se United suočava sa natjecanjem za oba vratara, pri čemu su tri kluba navodno u potrazi za Oblakovim potpisom.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!