NaslovnicaVijestiMourinho razbija kasu i troši 85 milijuna funti na novo pojačanje

Mourinho razbija kasu i troši 85 milijuna funti na novo pojačanje

Mourinho razbija kasu i troši 85 milijuna funti na novo pojačanje. Čini se neizbježnim da će Antoine Griezmann napustiti Atletico Madrid zbog Manchester Uniteda ovog ljeta.

Mourinho razbija

Jose Mourinho je rekao da je Francuz njegova primarna meta za ljetni prijelazni rok i želi ispuniti prazninu koju će vjerojatno ostaviti Wayne Rooneyev očekivani odlazak, a sada i odsutnost ozlijeđenog Zlatana Ibrahimovića.

To bi ostavilo mlade i manje iskusne mogućnosti bivšem menadžeru Chelseaja, Marcos Rashforda i Anthony Martiala, a 54-godišnjak očajnički želi dodati iskustvo i svjetsku klasu u svom napadu.

Alvaro Morata i Alexandre Lacazette su identificirani kao alternative za Griezmanna, ukoliko Manchester United ne uspije uvjeriti Atletica da se rastane od Francuza, koji je postigao 25 golova u 49 utakmica ove sezone.

[su_bet365__1m_spectacular]

Atletico Madrid se drži otpusne klauzule od 85 milijuna funti koja postoji u Griezmannovom ugovoru, tako da će vjerojatno taj novac morati da se plati ukoliko United želi pregovore sa igračem.

No, Unitedu ne smeta ta cifra – s Mourinhom koji je vidio Griezmanna kao novog lidera njegove napadačke linije, ali njihove šanse su se možda smanjile zbog interesa Real Madrida za 26-godišnjaka.

Jasno je da će Atletico radije prodati Griezmanna u United, nego njihovom gradskom rivalu Real Madridu.

Griezmann neće u Real Madrid

Prema pisanju Mirrora, Griezmann je Crvenim đavolima ulio veliku nadu rekavši da Real Madrid nema nikakve šanse da ga potpiše ovog ljeta. Sada će se Mourinho baciti na posao.

[su_euro_soccer_bonus]

S Ibrahimovićevom dugotrajnom ozljedom koja je izazvala sumnju hoće li Šveđanin produljiti ugovor za još jednu sezonu, postalo je sve važnije da United osigura Griezmanna.

Također pročitajte: Neymar rekao čelnicima Barcelone koga bi volio za trenera sljedeće sezone

Sada se čini da ostaje samo jedan faktor koji zaustavlja Griezmannov prijelaz na Old Trafford koji je nešto više od formalnosti.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!