NaslovnicaVijestiJose Mourinho želi jednog igrača Real Madrida u zamjenu za De Geu

Jose Mourinho želi jednog igrača Real Madrida u zamjenu za De Geu

Dok se sezona polako bliži kraju, broj transfer špekulacija iz dana u dan je sve veći.

Jose Mourinho želi jednog igrača Real Madrida

Uz malo više od mjesec dana do ljetne pauze i prelaznog roka, klubovi širom Europe šalju skaute po raznim klubovima iz liga petice u potrazi za novim pojačanjima.

Jedan igrač koji je duže vrijeme povezivan sa velikim transferom je golman Manchester Uniteda David De Gea. Španjolac je bio vrlo blizu prelaska u Real Madrid u ljeto 2015. godine, kada je transfer poništen zbog kašnjenja papirologije.

Sada, kada ga je Mourinho izostavio iz tima koji je putovao u Sunderland u nedjelju, pojavile su se glasine da će Real Madrid ponovo krenuti po 26-godišnjaka. Iako Mourinho tvrdi da je De Gea propustio utakmicu zbog povrede, engleski mediji pišu drugačije.

The Sun tvrdi da je De Gea izostavljen zbog svađe sa portugalskim stručnjakom, dok je Phil Neville izjavio da je u pitanju interes madridskog kluba.

Unatoč interesu ‘kraljeva’, United ne želi tako lako pustiti najboljeg igrača u posljednjih nekoliko godina. Nakon što je potpisao ugovor odmah nakon transfer sage iz 2015. godine, ‘Crveni vragovi’ su sada u mnogo boljoj poziciji nego prije dvije godine.

Mourinhovom klubu nije potreban novac, već će pokušati u zamjenu za španjolskog golmana dovesti veznjaka Tonija Kroosa.

Jose želi pojačavi vezni red svog tima pred početak sljedeće sezone, te mu je hitno potrebna zamjena za Michaela Carricka, koji puni 36 godina ovog ljeta.

Portugalac je ranije izrazio interes za Casemira, ali iz Reala su odmah odgovorili da on nije na prodaju. No, da li je ‘kraljevski klub’ spreman ponuditi Kroosa u zamjenu za De Geu, ostaje nam da vidimo.”

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!