NaslovnicaVijestiMourinho saopćio čelnicima kluba četiri želje u prelaznom roku!

Mourinho saopćio čelnicima kluba četiri želje u prelaznom roku!

Jose Mourinho, menadžer Manchester Uniteda, navodno je saopćio čelnicima kluba četiri želje u predstojećem ljetnjom prelaznom roku, i to iz Real Madrida.

želje

David De Gea je na izlaznim vratima Old Trafforda, prema pisanjima medija, uz pregršt opcija na stolu, te će Mourinho po svoj prilici morati u potragu za novim golmanom.

Španjolski golman je najbliži Real Madridu, a Unitedu bi to mogli da iskoriste te da zatraže da neko iz Madrida zauzvrat krene u suprotnom smjeru, a menadžer Crvenih vragova je već stavio na sto svoje želje.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Diario Gol, koji je u prošlosti donio veliki broj senzacionalnih naslova koji su se ispostavili istinitima, tvrdi kako je Mourinho stavio do znanja madridskom klubu da želi jednog od njihovih igrača u zamjenu za De Geu.

Mourinho: De Gea je spavao za vrijeme utakmice!

Igrači za koje je Portugalac zainteresiran su navodno Raphael Varane, o čijim kvalitetima je Mourinho ranije pohvalno govorio, Casemiro, brazilski veznjak koji se već ustalio na Santiago Bernabeu, te Toni Kroos.

Jose Mourinho želi vratiti još jednog bivšeg igrača Manchester Uniteda na Old Trafford

United je u više navrata povezivan sa Kroosom, njemačkim veznjakom koji je “motor” kraljevskog kluba. Ukoliko Kroos otpadne kao opcija, Mourinho ne bi bio imao ništa protiv Luke Modrića, takođe vrlo bitnog šrafa u Realovoj “mašini”.

Čudno je da nije spomenut Gareth Bale, s obzirom da je nedavno United nedavno pokušao da ubijedi Velšanina da se preseli na Old Trafford.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!