NaslovnicaVijestiMourinho savjetovao Martiala oko njegovih problema u privatnom životu

Mourinho savjetovao Martiala oko njegovih problema u privatnom životu

Mourinho savjetovao Martiala oko njegovih problema u privatnom životu. Anthony Martial je neočekivana žrtva Jose Mourinhove vladavine u Manchester Unitedu, ali Francuz možda konačno izlazi iz niza loše forme.

Mourinho savjetovao

Jedna od zvijezda iz Louis van Gaalovog vremena, Martial iznenađujuće se našao izvan Mourinhove početne postave nakon što nije uspio impresionirati u prvih nekoliko utakmica.

Njegov loš start u novoj sezoni slijedi jednako razočaravajući Euro 2016. s Francuskom, ostavljajući navijače da se pitaju, gdje je igrač koji je zabio pobjednički gol u finalu FA kupa protiv Crystal Palacea.

[su_euro_soccer_bonus]

Prema Guardianu, bivši igrač AS Monacoa se bori sa događajima u svom privatnom životu sa Mourinhom koji kaže da ga je razvod sa suprugom doveo u ovo stanje.

Bio je sa Samanthom Jacqueline tri godine, ali njihova veza se nije uspjela oporaviti nakon optužbi da je bio nevjeran prema njoj. Razdvojili su se u travnju, ali je to ostavilo trajan učinak na krilnog igrača.

Planina van-terenskog ometanja je bila previše za čovjeka koji na osobnoj razini i dalje traži svoj put u Manchesteru.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Međutim, čini se da 20-godišnjak to rješava u polumraku sa Mourinhom očito uvjerenim da će se Martial vratiti i biti jedan od najboljih europskih mladih igrača.

Toliko je bilo očito tijekom Unitedovog remija protiv Stokea (1-1) prošle nedelje sa Martialom koji je ušao sa klupe kako bi postigao prvi gol. Obrambene greške su bile kobne i utakmica je završila remijem, ali Martialov nastup je istaknuo i pohvalio Mourinho nakon utakmice.

“Njemu je to bilo potrebno”, rekao je portugalski stručnjak na pitanje o njegovom golu. “Nevjerovatan gol, a vrlo dobra inicijativa za njegovo samopouzdanje, iz njegovog osobnog stajališta.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!