NaslovnicaVijestiMourinho se otvorio: "Rekao sam mu da potpiše ugovor i da šuti."

Mourinho se otvorio: “Rekao sam mu da potpiše ugovor i da šuti.”

Marouane Fellaini se bori sa ozljedom koljena od listopada kada se vratio sa međunarodne dužnosti. Propustio je mjesec dana sezone prije povratka, kako bi ponovo propustio sve utakmice Manchester Uniteda u prosincu.

Mourinho se otvorio

Fellainijev ugovor sa Manchester Unitedom istječe na kraju sezone, ali postoji ponuda na stolu od kluba koju on još nije potpisao, ali kako izvještaji navode potpisat će.

U srijedu je u porazu od 2-0 protiv Tottenhama, Fellaini ušao u drugoj polovici umjesto Paul Pogbe prije nego što je ponovo izmijenjen samo nakon osam minuta.

[su_bonus]

Alexis Sanchez se kockao sa Arsenalom, ne produžujući svoj ugovor sa nadom da će ga bolji klub uspjeti dovesti. Mourinha su u petak pitali, da li je Fellaini vrijedan rizika, a menadžer je odgovorio tako što nam je otkrio savjet koji je dao Belgijancu.

“Rekao sam mu jučer, ‘potpiši ugovor i šuti, ne kockaj se previše'”, rekao je Mourinho sa osmijehom. “Rekao sam mu, ‘potpiši ugovor prije nego što saznaš koliko dugo ćeš biti van terena.'”

Mourinho nije mogao potvrditi koliko će dugo Fellaini biti van terena, ali ga je sigurno isključio iz utakmice protiv Huddersfielda.

[su_live_koeficijenti_v2]

“Nemam dobre vijesti. Nemam vijesti, jer ne želim dati neke vijesti isključivo bazirane na prvom pristupu, ali mislim da vijesti nisu baš dobre, on ima problem sa koljenom, isto je koljeno, ali ne ista ozljeda. Bila je unutrašnja, sada je vanjska, pa pričekajte još nekoliko dana, sutra sigurno neće igrati.”

Fellaini je na poziv bivšeg trenera iz Evertona David Moyesa prešao u Manchester United 2. rujna 2013. godine i potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 27.5 milijuna funti uz mogućnost produljenja saradnje za još jednu sezonu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!