NaslovnicaVijestiMourinho se posvađao sa Pogbom zbog nevjerovatnog razloga

Mourinho se posvađao sa Pogbom zbog nevjerovatnog razloga

Vezni igrač Manchester Uniteda Paul Pogba trenutno prolazi kroz teško razdoblje u dresu ‘Crvenih vragova’.

Mourinho u svađi sa Pogbom

Bivši igrač Juventusa je na Old Trafford stigao u ljeto 2016. godine za tada rekordnih 105 miliona eura, ali po mišljenju mnogih još uvijek nije počeo opravdavati uložen novac.

Francuski reprezentativac je u posljednjih nekoliko utakmica pružao užasne nastupe, što je navodno naljutilo njegovog trenera Josea Mourinha. 24-godišnjak je igrao sjajno u prvom dijelu sezone, ali prema mišljenju bivšeg engleskog reprezentativca Jamieja Redknappa, portugalski stručnjak mora preuzeti odgovornost za Pogbin pad forme.

“Svi su govorili kako je Pogba neophodan, a sada svi govore kako je beskoristan. Kada stvari idu dobro, on je najbolji igrač na svijetu, a sada zbog cijene za koju je doveden svi ga napadaju. Mislim da Mourinho ima veliku odgovornost kada je on u pitanju, to je njegov posao. Svi očekuju od Pogbe da postane taj veliki igrač pun samopouzdanja, ali mislim da mu je potrebna podrška.”

“Izvaditi ga iz igre protiv Tottenhama, to nije način na koji ćete izvući najbolje iz njega. Mogli ste vidjeti i protiv Newcastle Uniteda, njegovo samopouzdanje je bilo stvarno nisko. S obzirom na utjecaj Pogbe u svlačionici Uniteda, Mourinho mora biti vrlo oprezan. Ne vidim nikakvu korist od svađe sa jednom od zvijezda tima.”

[su_no1forfootball]

Prema pisanju engleskih medija, Pogba od Mourinha zahtijeva promjenu formacije kako bi mogao igrati na ofanzivnijoj poziciji, a ne u sredini terena da čini vezni duo sa Nemanjom Matićem. Otkako je Alexis Sanchez stigao iz Arsenala, Jose Mourinho je navodno nezadovoljan nastupima Pogbe. On smatra kako je bivši igrač Juventusa sposoban igrati na bilo kojoj poziciji u veznom redu, te je ljut jer se Francuz ne pridržava njegovih taktičkih uputa, i kada se tim brani, a i kada ima loptu u svom posjedu.

Pogba je u u nedjelju izašao iz igre odmah nakon što nije uspio osvojiti zračni duel nakon slobodnog udarca, iz kojeg je Newcastle postigao gol i na kraju osvojio velika tri boda. On bi se zbog svađe sa Mourinhom mogao naći na klupi za rezervne igrače na sljedećoj utakmici protiv Huddersfielda, koja se igra ovog vikenda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!