NaslovnicaVijestiMOURINHO SPAŠAVA POSAO: Na Old Trafford stiže zvijezda Juventusa!

MOURINHO SPAŠAVA POSAO: Na Old Trafford stiže zvijezda Juventusa!

Mourinho spašava posao. Na Old Trafford stiže zvijezda Juventusa! Manchester United je navodno pokazao svoj interes za transfer Juventusovog braniča Medhija Benatije u onome što bi mogao biti idealan korak za jačanje njihove obrane u siječnju.

Mourinho spašava posao

Internacionalac Maroka je prethodno nagovijestio da mu je potrebna redovnija minutaža nakon što to ne dobiva u Torinu, a United bi mogao biti klub koji bi trebao da krene po njega.

Crveni đavoli su navodno pokazali interes za Benatiju kojeg žele dovesti u siječnju, navodi Tuttosport, koji je preveo ovu vijest sa Calciomercata.

Čvrst i iskustan branič, Benatia bi mogao biti idealan kratkoročni popravak za Manchester Unitedovu obranu nakon njihovog teškog početka sezone.

Unatoč nekim nedavnim poboljšanjima, Unitedu je jako potrebna nadogradnja na igrače kao što su Eric Bailly i Victor Lindelof u obrani, pogotovo nakon što su pretrpjeli poraz od Liverpoola!

Jose Mourinho je ove sezone imao velikih problema u obrani i mnogo je rotirao kako bi našao pravu kombinaciju, a čak je ubacivao na te pozicije i igrače poput Nemanje Matića, Ander Herrere i Scot McTominaya.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!