NaslovnicaVijestiRalf Rangnick na Old Trafford dovodi pojačanje iz bivšeg kluba. Igrač ima...

Ralf Rangnick na Old Trafford dovodi pojačanje iz bivšeg kluba. Igrač ima otpusnu klauzulu od 32 milijuna funti!

Prema izvješćima iz Engleske, privremeni menadžer Manchester Uniteda Ralf Rangnick mogao bi se ponovno sastati sa jednim od svojih bivših igrača iz Leipziga u siječanjskom prijelaznom roku.

Ralf Rangnick na Old Trafford

Rangnick je zauzeo svoje mjesto na Old Traffordu nakon smjene Olea Gunnara Solskjaera. 63-godišnji Nijemac, koji će preuzeti konzultatsku ulogu nakon svog privremenog posla kao menadžera, koristio je Scota McTominaya i Freda u veznom redu u pobjedama Uniteda nad Arsenalom i Crystal Palaceom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bivši menadžer Uniteda Solskjaer često je postavljao McTominaya i Freda zajedno u vezni red, ali su crveni Vragovi i dalje izgledali ranjivo na sredini terena.

Međutim, ovog siječnja bi trebali pojačati svoje opcije u veznom redu sa ključnim pojačanjem.

Prema pisanju engleskih medija, United je spreman napraviti transfer za veznjaka Leipziga Amadoua Haidaru.

Haidara je potpisao sa Leipzigom 2018. godine kad aje Rangnick bio na čelu kluba iz Bundeslige, a meandžer Uniteda ga je sada nazvao apsolutno iznimnim talentom.

23-godišnji veznjak Malija, koji je karijeru započeo u Salzburgu, pod ugovorom je sa Leipzigom do 2025. godine.

Međutim, United bi mogao dovesti Haidaru iz Leipziga ako aktivira njegovu otpusnu klauzulu od 32 milijuna funti.

Haidara je zabio tri gol au 18 nastupa ove sezone i inzistirao je da je sretan u Leipzigu, ali je odrastajući bio navijač Uniteda, što bi mogao biti ključni razlog zbog kojeg bi došao na Old Trafford.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!