NaslovnicaVijestiMOURINHO TROŠI 135 MILIJUNA FUNTI: Dva nova pojačanja stižu na Old Trafford!

MOURINHO TROŠI 135 MILIJUNA FUNTI: Dva nova pojačanja stižu na Old Trafford!

Mourinho troši 135 milijuna funti na dva nova pojačanja koja bi trebala stići prije početka Svjetskog prvenstva. Menadžer Manchester United Jose Mourinho umoran je od rekordnog pojačanja Paul Pogbe, koji je ove sezone bio nepostojan u veznom redu za Crvene đavole.

MOURINHO TROŠI

U takvom scenariju, izvješća sugeriraju da portugalski menadžer želi potpisati dva veznjaka kako bi poboljšao svoj vezni red na Old Traffordu.

Mail je izjavio da Mourinho želi potpisati Sergej Milinković-Savića, koji vrijedi oko 87 milijuna funti. S druge stranem, spomenuto je da su divovi iz Premier lige napravili ponudu za Freda, Shakhtarovog veznjaka koji vrijedi oko 48 milijuna funti.

[su_bonus]

Britanske novine su također izjavile da je i Manchester City napravio ponudu za brazilskog veznog igrača, ali je ponuda, kako smo razumjeli manja od Unitedove.

25-godišnja zvijezda može učinkovito da igra kao defanzivni vezni i kao kreativni vezni igrač.

Treba uzeti u obzir njegov disciplinski rekord, koji zapravo i ne izgleda pristojno. U 17 ligaških utakmica, on je primio osam žutih i jedan crveni također.

[su_live_koeficijenti]

Interes Manchester Uniteda za potpisivanje Freda je ozbiljan. Jučer je čak i Mirror Sport izvijestio da Mourinho želi pobijediti Manchester Cityja u potpisivanju Brazilca, a navodno je to već i učinio samo je pitanje vremena kada će Crveni đavoli to i zvanično objaviti.

U tom je slučaju John Cross spomenuo da će Fred sigurno otići u Manchester na ljetnom prijelaznom roku. Što je još važnije, on je tvrdio da Pogba možda završi sa napuštanjem Crvenih vragova.

Navodno bi Pogba trebao napustiti Manchester United ovog ljeta, jer Jose Mourinho nije zadovoljan sa njim. Jose Mourinho je objasnio kako Pogba mora da vrati tu svoju dosljednost koju nikada nije ni pokazao u Manchester Unitedu, ali postoji i šansa da će mu dati još jednu sezonu za dokazivanje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!