NaslovnicaVijestiMourinho tvrdi: Pogbu boli briga za kritike

Mourinho tvrdi: Pogbu boli briga za kritike

Paul Pogba u posljednje vrijeme i ne pruža baš najbolje partije, a često je na udaru navijača zbog svojih loših predsttava na teren s obzirom na njegovu cijenu. Međutim, trener ‘Crvenih đavola’ Jose Mourinho smatra da njegovog igrača Paula Pogbu kritike ne dotiču ni najmanje, te da ga jednostavno boli briga za kritičare.

boli briga

Jose Mourinho stao je u obranu svog najskupljeg igrača uoči uzvratne utakmice protiv Rostova na Old Traffordu u četvrtak(prva utakmica završila je 1:1):

“Imam osjećaj da svijet gubi vrijednosti i zavist se pojavljuje zabrinjavajućim razinama. Nije Pogbina krivnja što ima 10 puta veću plaću od nekih igrača i što neki navijači skupljaju sitniš kako bi preživjeli dok je on milijunaš.”

“On i njegova obitelj zaslužuju poštovanje. Dolazi iz radnje obitelji koja je imala tri mladića i siguran sam da je na njihovom stolu moralo biti mnogo hrane je su svi ogromni i zato sam siguran da su otac i majka dugi niz godina morali naporno raditi zbog njih”, nastavio je Mourinho.

Pogba je kao 18-godišnjak stigao u Manchester, a Mourinho te stvarno cijeni:

“Klinac je koji je s 18 godina došao u Manchester boriti se za svoju karijeru i nije ga bilo strah boriti se za bolji život. Došao je na vrh svijeta, ali nitko mu ništa nije dao.”

“Vrlo sam sretan s Paulom. Klub je vrlo sretan s njim i dobro je što ima takvu osobnost da ga ne zanima što drugi govore. Boli ga dupe za kritike”, rekao je Portugalac na kraju

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!