Mourinho u januaru ide po velika pojačanja!

Mourinho u januaru ide po velika pojačanja. Aktuelni prvak Engleske, Chelsea, ne igra prema očekivanjima ove sezone. Plavci su kilometrima daleko od odbrane naslova, iako ni ostali velikani baš ne blistaju.

Mourinho

Glavni problemi su neočekivano se pojavili u odbrani tima sa Stamford Bridgea. John Terry više nije kao prije, ni Cahill nije u velikoj formi, dok Zoumi itekako nedostaje iskustva i značajnih mečeva.

Engleski mediji jutros pišu da će Roman Abramovič u akciju već u januaru. Naime, Jose Mourinho otkrio je bogatom Rusu gdje najviše škripi u timu, a to je sigurno defanziva.

Tako se očekuje da čak dva defanzivca dođu u ovom trasfer roku. Već ovog ljeta John Stones bio je na meti aktuelnog prvaka.

Ipak, odlučio je ostati u Evertonu, koji je odbio ponudu od čak 38 miliona funti. Na Stamford Bridgeu očekuju da čelnike Karamela smekšaju uskoro i pripreme ovaj transfer za januar.

Također, na njihovoj meti je i Brazilca Marquinos iz PSG-a.  Interesantno da je i on bio na meti Plavaca ljetos, ali su francuski prvaci odbili 31 milion funti.

Sasvim sigurno, očekuje nas veoma uzbudljiv januar.
[touchcarousel id=’1′] Kladjenje forum

Oznake: