NaslovnicaVijestiPSG dovodi dva velika pojačanja u napadu u besplatnom transferu!

PSG dovodi dva velika pojačanja u napadu u besplatnom transferu!

Prema informacijama francuskih medija, PSG planira dovesti dva nogometaša iz Crystal Palacea. Jedan od njih je Wilfried Zaha, koji se već duže vrijeme nalazi na meti Arsenala i Chelseaja. Zaha, koji ima 30 godina, trenutno ima ugovor s Palaceom koji istječe za otprilike 20 dana, no još uvijek nije donio odluku o svom budućem klubu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Klub je nedavno uputio nevjerojatnu ponudu Wilfriedu Zahi za produženje ugovora na tri godine, vrijednog 36 milijuna eura, što bi mu osiguralo godišnju plaću od 12 milijuna eura. Treba napomenuti da se trenutna tržišna vrijednost Zaha procjenjuje na 27 milijuna eura.

PSG želi iskoristiti činjenicu da Wilfried Zaha, koji je ostvario impresivan učinak od 90 golova i 76 asistencija u 457 utakmica za Crystal Palace, još uvijek nije donio konačnu odluku o svojoj budućnosti. Klub želi dovesti Zahu u svoje redove, nadajući se da će uspjeti iskoristiti tu priliku. U aktualnoj sezoni Zaha je odigrao 27 utakmica, postigao sedam golova i zabilježio dvije asistencije.

Nakon odlaska Lionela Messija iz PSG-a, postalo je jasno da klubu trebaju novi igrači za napadačku liniju. Također, postoji mogućnost da će Neymar napustiti klub. S obzirom na to, PSG ima namjeru dovesti napadača iz Borussije M’gladbach, Marcusa Thurama, čiji ugovor također istječe za otprilike 20 dana. Trenutno se Thuramova tržišna vrijednost procjenjuje na 32 milijuna eura.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!