NaslovnicaVijestiMourinho u problemu, odbio ga i igrač Atletico Madrida

Mourinho u problemu, odbio ga i igrač Atletico Madrida

Urugvajski odbrambeni nogometaš Diego Godin odbio je da napusti madridski Atletico i prijeđe u Manchester United, prenosi španjolska Marca.

Menadžer Uniteda Jose Mourinho u paničnoj je potrazi za pojačanjem na mjestu štopera, insistirao je na Godinu, ali je iskusni 32-godišnji nogometaš odlučio da ostane u Madridu i dogovori novi ugovor.

Mourinho je htio da aktivira opciju izlaza i za 20 miliona evra dovede Godina, ali je on odbio čak i platu od devet milijuna eura.

Godin je osam godina član Atletica, prethodne tri je bio u Villarealu i potpuno mu odgovara život u Španjolskoj, posebno što “jorgandžije” ove sezone imaju velike ambicije.

United ranije nije uspio da ostvari transfer Tottenhamovog štopera Tobyja Alderweirelda, nastao je zastoj i oko Harryja Maguirea iz Leicestera, Barcelonin Yerry Mina je potpisao za Everton, a na listi želja još je Jerome Boateng iz Bayerna.

“Nisam baš samouvjeren što se tiče transfera. Tržnica se danas zatvara tako da je vrijeme da prestanem misliti o tome i počnem se više usmjeravati na igrače koje imam i na prve utakmice koje dolaze.”, rekao je Mourinho pa nastavio: “Što se tiče tih prvih nekoliko susreta, nakon Spursa imamo i reprezentativnu stanku i nekoliko tjedana odmora i bolje pripreme. Bolje se fokusirati na one igrače koje već sada imam.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!