NaslovnicaVijestiVelika čistka u Manchester Unitedu. Erik ten Hag nije ni došao, a...

Velika čistka u Manchester Unitedu. Erik ten Hag nije ni došao, a već je otpisao petoricu!

Nizozemski stručnjak Erik ten Hag je novi menadžer Manchester Uniteda i preuzet će klub na kraju sezone. Potpisao je ugovor na tri godine uz mogućnost produljenja na još godinu dana.

Engleski mediji pišu kako će Erik ten Hag doći sa namjerom da Uniteda okrene naglavačke. Prvo će razgovarati sa svim igračima, a onda individualno, a zatim u suradnji sa Ralfom Rangnickom donijeti odluku o tome tko ostaje, a tko odlazi iz kluba. Međutim, mediji tvrde da će taj tretman dobiti svi osim ovih pet igrača. Oni su navodno već otpisani.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Radi se o Alexu Tellesu, Aaronu Wan-Bissaki, Philu Jonesu, Ericu Bailyju i Anthonyju Martialu.

Cilj kluba je da nitko od njih ne napusti Old Trafford bez odštete, već da se od njihove prodaje finansiraju neka nova pojačanja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!