NaslovnicaVijestiMourinho: Ubili bi me ako bi protiv Chelseaja odmarao igrače

Mourinho: Ubili bi me ako bi protiv Chelseaja odmarao igrače

“Ubili bi me ako bih odmarao igrače protiv Chelseaja.”

Trener Manchester Uniteda, Jose Mourinho odbio je mogućnost da odmara igrače protiv Chelseaja u utakmici Premiershipa. Portugalskog stručanjaka sutra na klupi Manchester Uniteda očekuje meč protiv Anderelchta u Bruxellesu u četvrtfinalu Lige Europe, a Manchester United ukoliko osvoji Ligu Europe kvalificirat će se u Ligu prvaka sljedeće sezone što su od 2013. godine nakon odlaska Sir Alexa Fergusona uspjeli samo jednom.

odmarao igrače

“Ako bi protiv Chelseaja igrao sa drugim timom, navijači bi me ubili. Država je nogometna zemlja, svi bi stali protiv mene ako bih to uradio, tako da to ne dolazi u obzir.

“Imamo dobru priliku da se kvalificiramo u Ligu prvaka kroz Ligu Europe ako ne budemo u top 4 u Premiershipu. Ne smijemo zapostaviti Premiership zbog toga. U jednom tjednu ćemo igrati protiv Tottenhama, Southamptona, i Palacea a zatim utakmica Lige Europe.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Čak i ako pobijedimo Anderlecht ne znam što će se dogoditi. Moramo nastaviti dobro irgati u Premiershipu i pokazati nevjerojatan karakter do kraja, dok god je matematički moguće da završimo u prva četiri tima.”

>>Jose Mourinho otkrio kako se osjeća nakon napada na autobus Borussije Dortmund

Jose Mourinho je za novinare u Bruxellesu kratko komentarisao i bombaški napad na autobus Borussije Dortmund jučer uoči utakmice četvrtfinala Lige Europe.

“Pokušavam da što manje razmišljam o tome. Želim da se usredotočim na naš posao i na našu igru. Četvrtfinale je. To nam je sada najbitnije i pokušavam samo o tome razmišljati. Solidarišem se sa igračima koji su jučer bili žrtva incidenta, kao i sa navijačima koji su bili uplašeni.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!