NaslovnicaVijestiMourinho upozorio svoje igrače

Mourinho upozorio svoje igrače

Chelsea se trenutno nalazi na 15. poziciji Premiershipa iz sedam utakmica su osvjoili sedam bodova, a Chelseajev menadžer Jose Mourinho upozorio je svoje igrače da niko nije nedodiriv.

Mourinho upozorio

“Nedodirivost u nogometu može vam dati samo status dobrog igrača. Možete biti fantastičan igrač, ali morate biti dosljedni”, rekao je Mourinho za talkSPORT pa nastavio:

“U ovom trenutku Chelsea ima fantastične igrače, ti isti igrači su prošle sezone osvojili Premiership. Ali nogomet je danas, ne jučer. Igrač mora vjerovati u sebe u svoje emocije.”

“Da budete pobjednici ne morate pobijediti svaki put, ali da budete pobjednik morate imati jak mentalitet svaku utakmicu, svaki dan. U ovom trenutku, nisam nedodirljiv.”

Chelsea ove sedmice igra protiv Porta bivšeg kluba Jose Mourinha. Chelsea je u Ligi prvaka startovao pobjedom protiv Maccabi Tel-Aviva!

Untitled-1

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!