NaslovnicaVijestiMourinho: Za mene vrijede druga pravila!

Mourinho: Za mene vrijede druga pravila!

Jose Mourinho je rekao da misli da za njega vrijede druga pravila, a kao primjer naveo je prepirku trenera Liverpoola Jurgena Klopa sa četvrtim sucem Neil Swarbrickom tijekom utakmice s Chelseajem u utorak, zbog koje nije kažnjen.

pravila

Klopp se izvinio poslije utakmice pošto se u lice izvikao četvrtom sucu tijekom poluvremena na Anfieldu, a Swarbrick mu je tada rekao: “Nema problema, sviđa mi se koliko strasti imaš, radi što želiš raditi”.

“Vi znate da sam drugačiji. Pravila su za mene drugačija, drugačiji sam u svemu. Jučer je četvrti sudac rekao jedno treneru da mu se sviđa koliko ima strasti. Meni su protiv Hulla rekli da sjednem na klupu ili ću biti poslan na tribine”, rekao je Mourinho, prenio je BBC.

[su_betathome200e]

Trener Arsenala Arsene Wenger kažnjen je suspenzijom od četiri utakmice zbog sukoba s četvrtim sucem na utakmici s Burnleyem prošlog mjeseca.

Mourinho je ove sezone u dva navrata bio suspendiran, zbog komentiranja jednog suca prije utakmice s Liverpoolom u listopadu i kada je šutnuo bočicu vode tijekom meča sa West Hamom u studenom.

Također, dok je bio trener Chelseaja, 54-godišnji Portugalac je u studenom 2015. suspendiran jer je ušao u svlačionicu suca Jona Mossa, tijekom londonskog derbija sa West Hamom.

Njegov dugogodišnji pomoćnik Rui Faria dobio je suspenziju od šest utakmica jer su morali ga odvoje od suca Mikea Deana tijekom utakmice Chelseaja i Sunderlanda, u travnju 2014. godine.

“Gledao sam moju ekipu iz hotela. Bilo mi je zabranjeno da uđem na stadion. Moj pomoćnik dobio je šest utakmica suspenzije, a nikoga nije pipnuo”, rekao je Mourinho, a zatim se obratio novinarima: “Pišite istinu. Ne pitajte me pitanja na koja ne mogu odgovoriti i ne stavljajte me u tešku situaciju “, rekao je Mourinho i otišao s konferencije.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!