NaslovnicaVijestiMourinho: Za nekoliko godina će svi shvatiti koliko je Pogba bio jeftin!

Mourinho: Za nekoliko godina će svi shvatiti koliko je Pogba bio jeftin!

Jose Mourinho, menadžer Manchester Uniteda, rekao je “kako će za nekoliko godina svi shvatiti koliko je Pogba bio jeftin”.

jeftin

Francuski veznjak stigao je prošlog ljeta iz Juventusa na Old Trafford za rekordnih 105 milijuna eura, što je najveći iznos transfera nekog nogometaša u povijesti.

“On je u fenomenalnom stanju, ali znam da je teško kada te svi prate s tolikom pozornošću. Ali to je cijena koju plaća zbog toga što se zove Paul Pogba i cijena koju plaća zbog svoje cijene,” rekao je Jose Mourinho pa je nastavio:

“Gotovo sam siguran da će sljedećeg ljeta igrači njegove kvalitete vjerojatno koštati jednako ili čak i više, čekam taj trenutak da se s njega skine pritisak.”

“Mislim da će svi za nekoliko godina shvatiti koliko je Pogba bio jeftin.”

“Prije nekoliko godina 25 milijuna eura je koštao fenomenalan igrač. Danas za 25 milijuna eura ne možete dobiti igrača, nego nekoga tko ima izglede postati igrač. Danas, ako želite kupiti perspektivnog igrača, dobrog 20-godišnjaka koji može biti sjajan, plaćaš ga kao da se već radi o velikom igraču.”

“Mislim da nas na ljeto čeka nekoliko iznenađenja i Paul će vjerojatno ostati bez statusa najskupljeg igrača, što je vjerojatno dobra stvar,” završio je Portugalac.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!