NaslovnicaVijestiMOURINHO ZAGRIZAO ZA REPREZENTATIVCA SRBIJE: Spreman platiti 53 milijuna funti!

MOURINHO ZAGRIZAO ZA REPREZENTATIVCA SRBIJE: Spreman platiti 53 milijuna funti!

Mourinho zagrizao za reprezentativca Srbije! Spreman platiti 53 milijuna funti! Manchester United je navodno napravio ponudu Fiorentini od oko 53 milijuna funti kako bi se zapečatio transfer impresivnog mladog braniča Nikole Milenkovića.

Mourinho zagrizao

Jose Mourinho je osobno ovaj tjedan skautirao 21-godišnjaka u akciji za reprezentaciju Srbije i bio je toliko oduševljen igračem da je odmah kontaktirao United i naredio im da pošalju ponudu, piše La Nazione.

U izvješću se navodi da je United ponudio 53 milijuna funti za Milenkovića, što bi ga učinilo najskupljim braničom u povijesti Crvenih vragova ako prođe ovaj transfer.

Taj rekord trenutno stoji na 31 milijun funti za Victor Lindelofa 2017. godine.

Iz tog popisa, Milenković bi bio i četvrti najskuplji igrač Uniteda na bilo kojoj poziciji, iza Paul Pogbe, Romelu Lukakua i Angel Di Marije.

Dječak je do sada odigrao samo 24 utakmice u Seriji A, ali izgleda kao jedan od najuzbudljivijih nadolazećih talenata u Europi na svojoj poziciji, a to je i jedna koju Manchester United hitno treba poboljšati.

Kao što Metro napominje, Mourinhova ekipa je bila povezana sa igračima poput Toby Alderweirelda tijekom ljeta, ali nije uspjela dovesti novog braniča, tako da će to biti područje koje će oni ponovo tražiti u budućnosti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!