NaslovnicaVijestiMourinho želi Južnoameričku zvijezdu: Za njega su vrata u Unitedu širom otvorena

Mourinho želi Južnoameričku zvijezdu: Za njega su vrata u Unitedu širom otvorena

Mourinho želi Južnoameričku zvijezdu. Za njega su vrata u Unitedu širom otvorena. Jose Mourinho je navodno inzistirao da su vrata za James Rodrigueza u Manchester Unitedu širom otvorena.

Mourinho želi

Španjolski medij Don Balon tvrdi da je bivši menadžer Chelseaja spreman ponuditi Rodriguezu spas na Old Traffordu, ako se giganti iz Madrida odluče riješiti napadača na ljeto.

No, Crveni đavoli bi mogli dobiti bitku za njegov potpis. Niz europskih velikih nogometnih klubova prati 23-godišnjaka.

Smatra se da Arsenal i Chelsea također žele da dovedu bivšeg igrača Monaca u Premier ligu.

No, Mourinho i Rodriguez imaju nešto zajedničko. Naime, Jorge Mendes je agent obojice, i Jose Mouirinha i James Rodrigueza.

Tvrdi se da će Mourinho povući veze preko agenta i da će transfer Rodrigueza u Manchester United biti puno lakši.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Smatra se da će Mourinho također pokušati dovesti Juventusovu zvijezdu Alvaro Moratu i Napolijevog Gonzalo Higuaina.

Španjolski list El Pais tvrdi da je ranije ovog mjeseca karizmatični menadžer potpisao pred-ugovor sa Manchester Unitedom i da je spreman da zamijeni Louis van Gaala na Old Traffordu.

United će morati isplatiti naknadu za Jose Mourinha ukoliko odluče da ga ne imenuju za novog menadžera, tako stoji u pred-ugovoru.

Ako dogovor ne bude realizovan prije 1.svibnja, Manchester United će Jose Mourinhu platiti 5 miliona funti.

A ukoliko ne bude imenovan do 1. lipnja, oni će morati dati još 10 miliona funti.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!