NaslovnicaVijestiMourinho želio dovesti Pogbu još dok je trenirao Chelsea

Mourinho želio dovesti Pogbu još dok je trenirao Chelsea

Najpoznatiji nogometni menadžer današnjice, Mino Raiola otkrio je da je Jose Mourinho njegovog klijenta, Paula Pogbu želio još dok je portugalski stručnjak vodio Chelsea prošle sezone, ali do toga nije došlo jer nisu željeli da prekrše dogovor sa Juventusom.

paulpogbamanchesterunitedfcvfczoryaboah1xxdqoxl

“Paul je mogao napustiti Juventus i prošle godine jer ga je Mourinho, koji je tada bio u Chelseaju, jako želio. Ali imao sam dogovor s Juventusom: osvoji Serie A i Ligu prvaka i onda možeš ići,” otkrio je Mino Raiola.

Jose Mourinho, koji je napokon u ljetnom prijelaznom roku doveo svoju dugogodišnju želju, Paula Pogbu za kojeg je United platio 100 milijuna eura i time oborio rekord svjetskog nogometa, požalio se medijima kako je nezadovoljan rasporedom utakmica koji se nalazi pred Manchester Unitedom. United će u ponedeljak odmjeriti snage sa Liverpoolom, a u četvrtak igraju protiv Fenerbahčea u Ligi Europe, a onda u nedelju protiv svog bivšeg kluba, Chelseaja.

“Mogli smo s Liverpoolom igrati u subotu ili u nedjelju, ali mi s Liverpoolom igramo u ponedjeljak. Možda nemamo najbolje uvjete, posebno jer igramo s dvije najjače momčadi u prvenstvu koje nisu u europskim natjecanjima. Utakmica u ponedjeljak je usluga koja nam nikako ne odgovara” rekao je Mourinho.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!