NaslovnicaVijestiMourinho zna što bi mogao biti problem za United u Rostovu

Mourinho zna što bi mogao biti problem za United u Rostovu

Trener nogometaša Manchester Uniteda Jose Mourinho rekao je da je teren na stadionu u Rostovu veoma loš i da je iznenađen što će se utakmica osmine finala Lige Europa tamo odigrati. Nogometaši Manchester Uniteda igraju u četvrtak od 19 sati protiv Rostova u Rusiji, prvu utakmicu osmine finala Lige Europa. Mourinho zna da bi loš teren mogao praviti velike probleme za Manchester United.

Mourinho zna

Trener Rostova Ivan Daniliants rekao je da bi teren mogao predstavljati problem nogometašima engleskog momčadi.

Mourinho se složio s tom ocjenom i teren na stadionu Rostova usporedio s onim na nacionalnom stadionu u Pekingu, gdje je njegova momčad trebala odigrati prijateljsku utakmicu s Manchester Cityjem prije početka sezone, ali je duel otkazan zbog lošeg terena.

“Teško mi je povjerovati da ćemo igrati. Znam da moramo, ali teško mi je povjerovati da ćemo igrati na takvom terenu, ako ga tako možete nazvati. Zaista, ne znam ni koji tim da izvedem. Ne znam hoće li igrati Henrih Mhitarjan, ne znam.”, rekao je Mourinho.

“Moram dobro razmisliti, pošto sam očekivao nešto prihvatljivije. Na vrlo sličnom terenu u Kini, mi i Manchester City smo odlučili da ne igramo. Ali, čini se da ćemo sada morati.”, dodao je portugalski trener.

On je naveo da je o tome razgovarao s predstavnikom Europske nogometne unije (UEFA).

“Na kratko sam bio u kontaktu s jednim gospodinom iz Uefe kada sam obišao teren. Kada sam mu rekao zbog čega sam zabrinut, rekao mi je: ‘Igrači su osigurani, ako se nešto dogodi neće biti problema.”, rekao je Mourinho.

Unatoč zabrinutosti oko terena, za United će najvjerojatnije nastupiti najbolji strijelac Zlatan Ibrahimović. On je suspendiran na tri utakmice u Engleskoj nakon što je priznao nasilničko ponašnje kada je tijekom utakmice laktom udario protivničkog igrača.

“Neću reagirati na to, on će igrati. Ne komentarišem odluke u Engleskoj.”, rekao je Mourinho.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!