NaslovnicaVijestiMOURINHOVA ŽELJA ĆE BITI OSTVARENA: Zvijezda odlazi u Wolves kako bi napravio...

MOURINHOVA ŽELJA ĆE BITI OSTVARENA: Zvijezda odlazi u Wolves kako bi napravio prostora za novo pojačanje!

Mourinhova želja će biti ostvarena. Zvijezda odlazi u Wolves kako bi napravio prostora za novo pojačanje. On se još uvijek bori kako bi imao neki utjecaj u ekipi Manchester Uniteda, međutim Marcos Rojo-u će biti dopušteno da ode u siječnju i Wolverhampton je oduševljen.

Mourinhova želja

28-godišnjak još uvijek nije napravio niti jedan nastup za seniorsku ekipu ove sezone, naon što ga je ozljeda koljena držala van terena i nije se mogao probiti u momčad Jose Mourinha u skorije vrijeme.

Iako je United bio vrlo loš u obrani ove sezone, primivši 21 gol u samo 12 utakmica u Premier ligi, još uvijek ima nekoliko igrača ispred sebe u poretku do prve postave na Old Traffordu, a situacija se sigurno neće promijeniti u skorije vrijeme.

Zauzvrat, prema pisanu Birmingham Maila, vjerojatno će biti dostupan u zimskom prijelaznom roku u siječnju, a Wolves je prvi koji se povezuje sa njim nakon što su ga odbili proteklog ljeta.

Iz perspektive Uniteda i Mourinha, možda bi puštanje Rojoa oslobodilo prostor i dodalo neke finansije za kupovinu drugog braniča kako bi se pomoglo obrani, koja nije tako sjajna ove sezone.

Vrijeme će reći hoće li portugalski taktičar dobiti svoju želju, ali kako je gore navedeno, njihov obrambeni rekord do sada ove sezone sugerira da svakako trebaju dovesti novo pojačanje i dramatično poboljšati obranu kako bi se osiguralo da se mogu natjecati na vrhu tabele do kraja ove sezone.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!