NaslovnicaVijestiMourinhu se ovo neće svidjeti: Gareth Bale ima jedan uslov za dolazak...

Mourinhu se ovo neće svidjeti: Gareth Bale ima jedan uslov za dolazak u Manchester United!

Iako je u subotnjem finalu Lige prvaka protiv Liverpoola postigao dva gola, te donio svom timu 13. titulu prvaka Starog kontinenta, Gareth Bale će po svemu sudeći napustiti Santiago Bernabeu ovog ljeta.

Gareth Bale napušta Real Madrid

Velški reprezentativac nije zadovoljan svojim statusom ove sezone u ‘kraljevskom’ klubu, a to je otkrio i nakon utakmice u Kijevu, izjavivši kako želi igrati iz tjedna u tjedan, a ne sjediti na klupi.

[su_bbworld]

On je nakon utakmice rekao: “Moram igrati iz tjedna u tjedan, a to se nije događalo ove sezone. Imao sam povredu u trajanju od pet, šest tjedana na početku sezone, ali nakon toga sam bio potpuno spreman. Morat ću sjesti sa svojim agentom i vidjeti što dalje. Bio sam vrlo razočaran jer nisam započeo utakmicu od prve minute, mislim da sam to zaslužio, ali trener donosi odluke.”

Već dugo vremena sa njegovim dovođenjem povezuju se Manchester United, te njegov bivši klub Tottenham Hotspur. Ipak, kako navodi BBC Sport, šansa da se 28-godišnjak ponovo obuče dres Spursa je jako mala, s obzirom da mu klub iz sjevernog Londona ne može ponuditi platu koju traži, a koja iznosi čak 400,000 funti tjedno.

To znači da je Manchester United jedina preostala moguća destinacija. Međutim, danas su se pojavile nove špekulacije, po kojima Bale ne planira otići na Old Trafford, sve dok mu čelnici ‘Crvenih vragova’ ne obećaju jednu stvar.

Naime, The Sun izvještava kako je Velšanin zabrinut zbog defanzivnog načina igre, koji preferira trener Uniteda Jose Mourinho, te želi garanciju kako će se to promijeniti sljedeće sezone. Ostaje nam da vidimo u narednih nekoliko mjeseci što će se dogoditi s njim, i da li će Mourinho pristati mijenjati svoj stil kako bi ga doveo u tim, a ta odluka bi bez sumnje obradovala sve navijače kluba, koji također nisu zadovoljni igrom u prethodnoj sezoni u kojoj njihov tim nije osvojio niti jedan trofej.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!