NaslovnicaVijestiMousa Dembele planira napustiti Tottenham: Evo koja je njegova sljedeća destinacija

Mousa Dembele planira napustiti Tottenham: Evo koja je njegova sljedeća destinacija

Čini se da je belgijski internacionalac Mousa Dembele na izlaznim vratima Tottenhama. 30-godišnji veznjak je ove sezone napravio neke izvanredne nastupe, no očekuje se da će tijekom ljeta napustiti Premier ligu.

Mousa Dembele planira

Bivši Spursov veznjak Jermaine Jenas je pohvalio Dembelea ranije ove godine i opisao ga kao jednog od najboljih veznih igrača u Europi.

“U posljednjih nekoliko tjedana borio se protiv igrača koji su kalibar Paul Pogbe i Nemanje Matića iz Manchester Uniteda, zatim Sami Khedire i Miralem Pjanića iz Juventusa i uništio ih je sve”, izjavio je Jenas za BBC Sport.

“Ti nastupi i način na koji je igrao protiv Liverpool i Arsenala nedavno – zaradio je Dembeleu obilje pohvala, i to je sigurno zasluženo.”

[su_bet365_app]

“A kad je u top formi, on je jedan od najboljih veznih igrača u Europi – nema sumnje u to.”

Međutim, argentinski trener Mauricio Pochettino je izgleda izgubio bivšu Fulhamovu zvijezdu uoči nove sezone.

Njegov ugovor istječe 2019. godine, ali prema Independentu, Dembele želi napustiti Premier ligu i otići u inozemstvo ovog ljeta, s Kinom kao njegovom najvjerojatnijom destinacijom.

30-godišnjak je imao problema sa ozljedama u posljednjih nekoliko godina i samo je ove sezone uspio započeti 20 od 34 Tottenhamove utakmice.

Dembele je pristao da kaže Tottenhamu ukoliko promijeni svoje mišljenje do kraja sezone. Independent kaže da je Dembele blizu odluke da ode iz Tottenhama zbog razloga što se u veznom redu mora biti fizički spreman, dok on misli da će to biti previše zahtjevno.

Također je priznao da će na Dalekom istoku biti u mogućnosti da dobije duži i unosniji ugovor, iako je također razmišljao o igranju u Seriji A.

Tottenhamovi navijači obožavaju Dembelea i Pochettinu će sigurno biti teško pronaći odgovarajuu zamjenu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!