NaslovnicaVijestiMoyes: Kada mi je Evra otkrio šta mu je navijač rekao, bilo...

Moyes: Kada mi je Evra otkrio šta mu je navijač rekao, bilo mi je jasno zašto ga je šutnuo

Trener West Hema David Moyes izjavio je kako je shvatio zašto Patrick Evra šutnuo navijača, kada mu je francuski nogometaš objasnio šta mu je navijač rekao.

Evra je bio bez kluba od studenog, kada je sporazumno raskinuo ugovor sa Olimpikom iz Marseillea, pošto je uoči utakmice u Ligi Europa protiv Vitorije šutnuo navijača svog kluba koji ga je provocirao.

Europska nogometna unija (UEFA) ga je zbog toga suspendirala iz europskih natjecanja do kraja lipnja i kaznila ga novčano. U srijedu, francuski nogometaš je potpisao ugovor s West Hamom do kraja lipnja.

[su_premierleague]

” Da li sam zabrinut? Ne, nakon onoga što mi je rekao. Rekao mi je što se dogodilo. To pokazuje da će se boriti za sebe i neće ništa svašta trpjeti. Kad mi je objasnio što mu je taj navijač rekao, nemam šta da prigovorim na njegovu reakciju.”

“Ne bih volio da to uradi na mojoj utakmici, ali kada čuješ šta je navijač rekao, onda možeš ga razumiješ” rekao je Moyes, prenijeli su britanski mediji.

Transfer glasine: Dortmund odredio cijenu za Pulišića, Luis Enrique postavio uslov Chelseaju, Joachim Loew slaže ekipu Reala za narednu sezonu

Legenda Arsenala upravi predložio novog trenera: “On je čovjek sa kojim bi Arsenal osvojio titulu”

Evra nije igrao tri mjeseca, ali Moyes bi mogao da ga uvrsti u tim za nedjeljnu utakmicu protiv Watforda. Evra bi mogao zamijeniti lijevog beka Artura Masuakua, koji je suspendiran četiri utakmice zbog pljuvanje protivnika.

Myes i Evra su nekoć surađivali u Manchester Unitedu.

– Poznajem ga dobro, znam što može donijeti. Profesionalac je kao i svi drugi i nadam se da će biti spreman što je prije moguće. Doveli smo ga da igra. Mogao je igrati protiv Watforda, trenirao je i nije bio daleko od ekipe”, rekao je Moyes.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!