NaslovnicaVijestiMože li ovaj tinejdžer pomoći Unitedu da vrati staru formu?

Može li ovaj tinejdžer pomoći Unitedu da vrati staru formu?

Može li ovaj tinejdžer pomoći Unitedu da vrati staru formu? Manchester United je blizu završetka potpisivanja Benficine zvijezde Ranato Sanchesa. Unitedovi predstavnici gledali su Sancheza, koji ima 18 godina, u nekoliko navrata tijekom proboja sezone u Portugalu.

Može li ovaj

Tinejdžerski veznjak napravio je svoj debi za prvi tim u listopadu, te je označen kao jedan od najvećih talenata na svijetu, nakon što je pokazao što zna u Benfici.

Europski nogometni novinar Andy Brassell otkrio je da je predsjednik Benfice, Luis Filipe Vieira odletio u Manchester kako bi razmotrio raspored plaćanja sa šefovima Uniteda.

Smatra se da će naknada biti astronomskih 31.5 milijuna funti unaprijed, sa daljnjim 31.5 milijuna funti u dodacima.

Sanches je isključen u Benficinoj pobjedi od 2-0 nad Maritimom sinoć i Brassell vjeruje da bi to mogla biti njegova posljednja utakmica za klub.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“To bi mogla biti njegova posljednja utakmica za Benficu. Predsjednik Benfice, Luis Filipe Vieira bio je u Manchesteru prije desetak dana kako bi se dogovorio za plaćanje,” rekao je Brassell.

“Izgleda da će biti 40 milijuna eura unaprijed, a zatim još 40 milijuna u dodacima.”

“Sličan dogovor onom Anthony Martiala i to izgleda da će Benfica stvarno dobiti velike novce za nekog ko je debitirao tek u listopadu.”

Naknada za Sanchesa bi trebala biti oko 63 milijuna funti, a prethodni transfer rekord za tinejdžera je 58 milijuna funti kada je United kupio Martiala prošlog ljeta.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!