NaslovnicaVijestiGerrard: Mrzim United, tako je izbrušen moj mozak!

Gerrard: Mrzim United, tako je izbrušen moj mozak!

Steven Gerrard otkrio je nove detalje vezane uz njegovu posljednju sezonu u dresu redsa, posebice uz legendarno sudjelovanje od 38 skeundi u derbiju protiv Manchester Uniteda.

Gerrard: Mrzim United

“Trebalo mi je samo 38 sekundi da se isključim sa derbija. Bilo je to 38 sekundi bijesa prema protivniku, možda čak i ludila”, otkrio je Gerrard.

“Mrzim United. Jednostavno tako su izbrušeni naši mozgovi. Jer naša srca, naše duše, žive samo za jedan klub. A takav odnos onda imaš prema velikom rivalu!”

Mrzim UnitedMrzim United

Gerrard se protiv vragova oprostio žestokim startom, pa je nagrađen sa crvenim kartonom. U biografiji je Gerrard otkrio još nešto zanimljivo.

“Bilo je dosta ponuda za mene. Zvao me je i Slaven Bilić u Bešiktaš, koji je tada trenirao!”

“Mržnja između Liverpoola i Uniteda je istetovirana u glavi svakog navijača. Neprijateljstvo ova dva kluba postaje sve dublje.”

“Liverpool je dugo bio bolji od Uniteda, ali onda na klupu United je došao SAF.”

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!