NaslovnicaVijestiMüller: Tim napreduje iz dana u dan zahvaljući Pepu Guardioli

Müller: Tim napreduje iz dana u dan zahvaljući Pepu Guardioli

Napadač Bayern Muchena, Thomas Müller, smatra da klub postaje sve bolji i bolji pod vodstvom Pepa Guardiole.

muller

Guardiola je preuzeo Bayern 2013. godine i, dok mu uspjeh na europskoj sceni i dalje izmiče, Španjolac je pretvorio Bayern u nepobjedivu silu u Njemačkoj u posljednje dvije sezone. Bavarski gigant ove sezone ne zna za poraz, i na odličnom je putu da osvoji Bundesligu po četvrti put uzastopno.

[su_bet365_watch_live_basketball_mali]

Müller je jedan od ključnih igrača u planovima Pepa Guardiole, a otkrio je za medije da u klubu svi uživaju i podržavaju njegovu filozofiju i način igre. Nijemac smatra da klub ne bi smio dozvoliti njegov odlazak, te osjeća da tim iz dana u dan napreduje pod njegovim vodstvom.

“Možete vidjeti njegov otisak koji je ostavio u klubu, atmosfera je sjajna. Neki bi pomislili da je postalo dosadno raditi s njim treću sezonu uzastopno, ali naprotiv, mi smo sve bolji i bolji.”

Guardiolin ugovor ističe sljedećeg ljeta, a u klubu su pokazali želju za produženjem suradnje sa Španjolcem, te se uskoro očekuje početak pregovora.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!