NaslovnicaVijestiMuniain: Usporedbe s Messijem mi nikada nisu smetale

Muniain: Usporedbe s Messijem mi nikada nisu smetale

Krilni igrač Athletic Bilbaa Iker Munian izjavio je da mu nikada nisu smetale usporedbe sa zvijezdom Barcelone Lionelom Messijem.

Usporedbe s Messijem mi nikada nisu smetale

Munian, koji je za reprezentaciju Španjolske za sada upisao samo jedan nastup, i to davne 2012. godine, u počecima karijere bio je nazivan ‘novim Messijem’.

23-godišnjak je izjavio da mu usporedbe sa argentinskim reprezentativcem nikad nisu pretrjerano zanimale, te dodaje da su pretjerane.

“Pomalo pretjeruju, ljudi su pod utjecajem euforije. Nikada mi nisu smetale te usporedbe, uvijek sam znao tko sam ja.”

Munian nije igrao u prvom dijelu sezone nakon što je pretrpio povredu koljena u travnju prošle godine. No, nakon zimske pauze se oporavio i vratio se u tim. Od tada je odigrao deset utakmica, te postigao dva gola. Mešutim, samo u jednoj od tih deset utakmica je odigrao svih 90 minuta.

Muniain se ipak nada da će ponovo dobiti poziv u reprezentaciju, nakon što je prvi i jedini put nastupio protiv Venezuele 29. februara 2012. godine.

“Povratak u reprezentaciju je jedan od mojih ciljeva. Već sam debitirao i želim postepeno ponovo ući u planove izbornika.”

Muniain je cijelu karijeru proveo u baskijskom klubu, za koji je odigrao skoro 300 utakmica u sedam sezona otkako je u prvom timu.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!