NaslovnicaVijestiNa El Clasicu policija pregleda sendviče

Na El Clasicu policija pregleda sendviče

Na El Clasicu policija pregleda čak i sendviče potvrdila je predstavnica Španije. U subotu će se u Madridu igrati El Clasico, a nakon terorističkih napada u Parizu cijeli svijet je u strahu.

Na El Clasicu policija pregleda

Španci stvari ne žele prepuštati slučaju, pa su za duel Reala i Barcelone najavljene rigorozne mjere sigurnosti.

“Kontrola navijača na ulasku u stadion će biti rigorozna. Provjeravat ćemo i sendviče”, rekla je predstavnica Vlade Španije, Concepcion Dancausa.

“Kontrola navijača bit će temeljita. Molimo navijače da se ponašaju dostojanstveno, poput onih u Francuskoj koji su nakon utakmice pjevali himnu”, dodala je Dancausa.

Još uvijek nije poznato koliki će broj osiguranja biti, a odluka o tome bit će donesena u četvrtak. U prošlosti je ta brojka bila oko 1000, ali s obzirom na okolnosti, ovog puta bit će sigurno veća.

Duel dva španska velikana igra se 21. novembra u 18 sati, a igrači koji bi mogli propustiti največi derbi na svijetu su: Leo Messi, Ivan Rakitić, Rafinha, Sergio Busquets, Sergio Ramos, Keylor Navas, Marcelone, Karim Benzema Isco.

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!