NaslovnicaVijestiKevin De Bruyne će na kraju sezone dobiti ogromnu ponudu!

Kevin De Bruyne će na kraju sezone dobiti ogromnu ponudu!

Talijanski insajder Nicolo Schira donosi vijest koja bi mogla ozbiljno uzdrmati nogometni svijet – Kevin De Bruyne, trenutno jedan od najboljih veznjaka na svijetu, mogao bi primiti primamljivu ponudu od neimenovanog saudijskog kluba tijekom ljetnog prijelaznog roka. Prema Schiri, riječ je o “nevjerovatnoj i vrlo bogatoj” ponudi koja bi uključivala ugovor dug čak do 2027. godine.

De Bruyne, koji trenutno briljira u redovima Manchester Cityja, već ima važeći ugovor s engleskim klubom do ljeta 2025. godine. Međutim, dolazak ove nevjerojatne ponude saudijskog kluba mogao bi dovesti u pitanje njegovu vjernost Cityju.

Promjene u saudijskom nogometu nastale su kroz preuzimanje četiri vodeća kluba od strane Javnog ulagačkog fonda Saudijske Arabije (PIF) prošle godine. Al Ittihad, Al Nassr, Al Hilal i Al Ahli sada su pod novim vlasništvom, a ove promjene dovele su do toga da su mnoge nogometne zvijezde odlučile napustiti Europu i pridružiti se saudijskoj ligi.

De Bruyne je ove sezone suočen s ozljedama koje su ga ograničile na 12 nastupa, ali unatoč tome, uspio je postići dva gola i dodati impresivnih 12 asistencija za momčad Pepa Guardiole. Njegova vrijednost kao igrača i lidera u Manchester Cityju očituje se u osvajanju ukupno 17 trofeja.

Hoće li De Bruyne odlučiti krenuti prema Saudijskoj Arabiji ili ostati vjeran Manchester Cityju, ostaje nam da vidimo, ali ova potencijalna transfer saga sigurno će privući pažnju nogometnih zaljubljenika diljem svijeta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!